Neryje baidarininkas pastebėjo stipriai suirusį žmogaus kūną | Kas vyksta Kaune

Neryje baidarininkas pastebėjo stipriai suirusį žmogaus kūną papildyta

delfi.lt 2023/05/01 18:30
/ E. Venckutės nuotr.

Pirmadienį pareigūnai, medikai bei ugniagesiai gavo pranešimą, kad Neryje buvo pastebėtas skenduolis.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius informavo, kad 16 val. buvo gautas pranešimas, kad Neryje, ties Valų kaimeliu, buvo pastebėtas skenduolis. Apie 16.44 val. žmogaus kūnas buvo ištrauktas ir perduotas pareigūnams.

Delfi duomenimis, apie radinį pranešė baidare plaukęs žmogus. Pirminiais duomenimis, vyriškos lyties kūnas yra stipriai suiręs.

Neatmetama, kad tai vasario 4 dieną be žinios dingusio Mykolo Davidonio kūnas. Policija šios informacijos nei patvirtina, nei paneigia. Teigiama, kad laukiama ekspertų, jie pirma turi apžiūrėti nelaimėlio kūną.

ELTA skelbia, jog policijos atstovė Julija Samorokovskaja paminėjo, kad perdavus kūną ekspertams, skenduolio tapatybė galimai išaiškės per kelias ateinančias dienas.

„Tai yra sudėtinga atsakyti, dėl laiko galima tik spėlioti. Bet turėtų kelių dienų bėgyje paaiškėti“, – teigė J. Samorokvskaja.

Delfi primena, kad paauglys vasario 4 dieną apie 12 val., išėjo iš namų, paskutinį kartą draugai jį matė 16 val. prie Vingio kino teatro. 16 val. 30 min. jis vaizdo skambučiu susisiekė su draugu.

Vaizdo kameromis užfiksuota, kad 16 val. 10 min. jis išlipo iš 4 maršruto troleibuso Kražių stotelėje ir nuėjo Neries link.

Savanoriai prie Žirmūnų tilto rado Mykolo striukę ir kuprinę, vėliau ir telefoną, banko kortelę bei ausines.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA