Skaitytojas užfiksavo kelininkų triūsą Kauno rajone: ar laikys? | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas užfiksavo kelininkų triūsą Kauno rajone: ar laikys?

Ketvirtadienio popietę „Kas vyksta Kaune“ pasiekė 232-ame kelyje atliekamų remonto darbų vaizdo įrašas. Kaunietį nustebino per lietų klojamas asfaltas.

„Asfaltuoja sau per lietų Salių soduose, ties Domeikavos ir Kauno riba. Ant durniaus daro, kad kitąmet vėl iš naujo imtų mokesčių mokėtojų pinigus ir vėl turėtų darbo… Visą dieną pila, net ledukais pirmai lijo, o jie sau darbuojasi išsijuosę“, – apie 15.45 val. įamžintais darbais stebėjosi skaitytojas.

Žemėlapio eismoinfo.lt duomenimis, 232-o kelio 2,64-4,8 km ruože remontas vykdomas tik šiandien, rugsėjo 29 d. Darbų metu greitis ribojamas iki 50 km/val., remontą atlieka AB „Kelių priežiūra“.

Įmonės asfalto gamybos bazės vadovas Gintautas Baltrušaitis „Kas vyksta Kaune“ paaiškino, kad esminės įtakos dangos patvarumui meteorologinės sąlygos darbų metu neturi, nebent oras būtų ekstremalus, remontuojama per labai didelę liūtį.

Anot pašnekovo, svarbiausia tinkamai sutankinti dangą, o tam klojamas asfaltas turi būti pakankamai aukštos temperatūros. Ar atnaujintas kelias pakankamai tankus, paaiškės po darbų atlikus ekspertizę, bet vaizdo įraše užfiksuotomis sąlygomis dirbantys kelininkai stebinti neturėtų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA