Nemokamus traukinio bilietus į Kauną įsigyti spėjo ne visi | Kas vyksta Kaune

Nemokamus traukinio bilietus į Kauną įsigyti spėjo ne visi

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Praėjusią dieną Kauno miestas ir Keleivių vežimo traukiniais bendrovė „LTG Link“ pranešė, kad Pasaulinės turizmo dienos proga gyventojams nusprendė padovanoti 400 nemokamų bilietų tiesioginėms kelionėms traukiniais į Kauną ateinančiam savaitgaliui. Nuolaidos kodas turėjo pradėti galioti rugsėjo 27 dieną, tačiau jau pirmomis akcijos minutėmis skaitytojai kreipėsi į redakciją teigdami, jog nuolaidos kodas neveikia ir bilietų įsigyti nepavyksta.

„Tik nesakykit, kad išpirkti bilietai“, – rašė moteris iš Marijampolės, norėjusi atvykti į Kauną.

Kaip matoma atsiųstoje nuotraukoje, pagal kompiuterio laikrodį, moteris bilietus bandė įsigyti vos po vidurnakčio, 00.18 val., tačiau gauti nemokamų bilietų nepavyko.

Paaiškėjo, kad akcija sulaukė didelio dėmesio ir bilietai buvo išpirkti žaibiškai. Nemokamų bilietų nespėjusiems įsigyti keliautojams bendrovė siūlo kitus variantus.

Situaciją pakomentavo AB „Lietuvos geležinkeliai“ komunikacijos partnerė Kotryna Dzikaraitė.

„Iniciatyva sulaukė itin didelio susidomėjimo ir įvyko sklandžiai. Per naktį iki 8 val. ryto buvo parduoti beveik visi bilietai, o likę pavieniai bilietai buvo išpirkti iki 9 val. ryto. Tai reiškia, kad tam tikrais maršrutais iš ir į Kauno nemokami bilietai buvo įsigyti dar pirmosiomis akcijos minutėmis“, – teigė ji.

„Minint Turizmo dieną norintiems vykti į ir iš Kauno buvo pasiūlyta galimybė pasinaudoti nemokamomis keleivių vežimo bendrovės „LTG Link“ kelionėmis traukiniais. Ši iniciatyva vykdoma kartu su „Kaunas IN“ organizatoriais, kurie kauniečiams ir miesto svečiams suteikė 400 nemokamų bilietų. Džiaugiamės keleivių susidomėjimu tvariomis kelionėmis traukiniais“, – situaciją paaiškino atstovė.

„Nespėjusius įsigyti nemokamų bilietų, kviečiame pasinaudoti kitais bendrovės pasiūlymais. Siekdama paskatinti gyventojus daugiau tvariai judėti, nemokama vaikščiojimo programėlė „#walk15“ ir „LTG Link“ pristatė naują, keisti judumo įpročius motyvuojantį pasiūlymą – 20 proc. žingsnių nuolaidą traukinio bilietui perkant internetu arba naujoje mobilioje aplikacijoje LTG Link. Iki spalio 15 d. taikoma nuolaida pasinaudoti norintiems keleiviams pakaks minėtoje programėlėje surinkti 75 tūkst. Žingsnių ir juos išsikeisti į nuolaidą. Daugiau informacijos apie ypatingą nuolaidą čia“, – alternatyvias nuolaidas siūlė ji.

„Primename, kad „LTG Link“ tęsia itin plačią kaininių pasiūlymų klientams politiką. Trijų asmenų ar didesnėmis kompanijomis keliaujantys žmonės gali pasinaudoti grupėms taikoma 10 proc. nuolaida, o didesnės nei 20 asmenų grupės – 20 proc. Be to, taikomos lengvatos ir nuolaidos senjorams, studentams, moksleiviams, vaikams, individualių poreikių turintiems ir nukentėjusiems asmenims, POLA kortelių turėtojams, terminuotus bilietus bei bilietus „atgal“ įsigyjantiems žmonėms“, – apie galiojančius pasiūlymus priminė K. Dzikaraitė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA