Aplink Rokus pirmadienio rytą – du smarkūs susidūrimai | Kas vyksta Kaune

Aplink Rokus pirmadienio rytą – du smarkūs susidūrimai

Skaitytojo ir "Kas vyksta Kaune" grupės nuotr.

Pirmadienio rytą „Kas vyksta Kaune“ grupėje pranešta apie Panemunės seniūnijoje fiksuotus du eismo įvykius. Kauno pareigūnų duomenimis, nukentėjusių asmenų nėra, nors visi eismo įvykiuose dalyvavę automobiliai gerokai sumaitoti.

Apie dviejų automobilių susidūrimą Marijampolės plente „Kas vyksta Kaune“ grupėje pranešta 10.30 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) budinčios pareigūnės teigimu, nelaimės metu susidūrė „Volkswagen“ ir „Mercedes-Benz“ markės automobiliai. Nukentėjusių asmenų nėra, vairuotojai blaivūs.

Kiek anksčiau naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešta apie kitų dviejų automobilių avariją, kuri įvyko Plytinės gatvėje.

Avarija Plytinės g. / Skaitytojo nuotr.

Kauno apskr. VPK budinčio pareigūno teigimu, eismo įvykio metu susidūrė „Nissan“ automobilis ir „MAN“ sunkvežimis. Anot pareigūnės, vairuotojai nesutaria dėl kaltės, nukentėjusių žmonių taip pat nėra, abiejų transporto priemonių vairuotojai blaivūs.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA