Finaliniai „Drive in live“ koncertai: gimtajame Kaune – Dž. Butkutė ir OG Version | Kas vyksta Kaune

Finaliniai „Drive in live“ koncertai: gimtajame Kaune – Dž. Butkutė ir OG Version

Džordana Butkutė ir OG Version / R. Tenio ir Organizatorių nuotr.

Sostinėje gimęs ir sėkmingai sužibėjęs, vienintelis Lietuvoje karantino metu įgyvendintas gyvos muzikos projektas „Drive in live“ savo finalinius koncertus surengs Kaune.

Vilniuje – 7 sold out’iniai šio projekto koncertai, kurių žvaigždėmis tapo grupės OG Version, Saulės Kliošas (2 koncertai), Justinas Jarutis, Vidas Bareikis, Džordana Butkutė bei Sisters On Wire.

Projekto finišas buvo numatytas Vilniuje, tačiau, dėl didžiulio kauniečių susidomėjimo ir išreikšto poreikio šiam muzikiniam įvykiui, organizatoriai sutiko visą infrastruktūrą dar dviems finaliniams koncertams perkelti į Lietuvos centrą.

Gegužės 7 dieną, savo gimtajame mieste, grandiozinį koncertą surengs Lietuvos pop muzikos karalienė – Džordana Butkutė. Bilietai į jos koncertą Vilniuje buvo parduoti per kelias dienas, todėl, tikėtina, kad Kauno publika bilietus išgraibstys dar greičiau.

Dž. Butkutė koncertuos su pilnu grupės sąstatu, ruošiami įvairūs specialieji efektai. Koncertas, anot organizatorių, bus įspūdingas ir tokio pobūdžio – vienintelis.

Ne mažiau įspūdžių reikėtų tikėtis ir gegužės 8-ąją. Kartu su „Proflame“ ir „Furytto“ į kaunietiškąją „Drive in live“ sceną įsiverš ir visą projektą vainikuos Lietuvos trap’o karalius – OG Version.

Atlikėjas įžvelgė drive in formato privalumus – prieš „paleisdamas“ kūrinį į eterį, Dominykas Ježeris visada tikrina, kaip daina suskamba automobilyje. Tokį testą OG Version atlieka su kiekvienu savo „gabalu“.

Koncertai vyks daug daugiau automobilių talpinančiame Kauno Aleksoto aerodrome, todėl jau vien dėl dvigubo-trigubo klausytojų skaičiaus, finaliniai koncertai nusimato dar galingesni nei sostinėje.

Kaip ten bebūtų, bilietų skaičius išlieka ribotas, todėl visus norinčius organizatoriai skatina nedelsti. Gali būti, kad tai – paskutinė galimybė sudalyvauti istoriniuose drive in formato koncertuose.

Bilietai į paskutiniuosius koncertus čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA