Nuotolinis pristatymas kauniečiams: Nemuno krantinės Šančiuose atnaujinimas | Kas vyksta Kaune

Nuotolinis pristatymas kauniečiams: Nemuno krantinės Šančiuose atnaujinimas projektinių pasiūlymų svarstymo viešas susirinkimas

Kranto alėjos prieigose iki šiol besidriekiantį žvyrkelį pakeisianti gatvelė nepalieka abejingų ir toliau kursto aistras. Į šančiškių pastabas ir pageidavimus įsiklausę projektuotojai antradienį kauniečiams pristatys savo parengtą planą, kaip turėtų būti atnaujinta vaizdinga erdvė Nemuno krantinėje.

Kovo 23 d. 17 val. vyks pristatymas gyventojams, kuriame kauniečiai tiesiogiai internetu galės detaliau susipažinti su projektiniais pasiūlymais, išgirsti atsakymus į visus rūpimus klausimus bei pareikšti savo nuomonę.

Pagal projektuotojų atliktas naujausias korekcijas, įvertinus šančiškių išreikštus norus bei argumentus, Kranto alėjoje vietoje dulkėto žvyrkelio nusidriektų 1673 metrų tvarkingas ir saugus kelias.

Greta jo – daugiau žalumos. Taip pat numatyta įrengti papildomų vietų automobiliams, lauko treniruoklių bei vaikų žaidimo aikšteles. Taip pat suplanuoti praplatinti ir tarpusavyje atskirti pėsčiųjų bei dviračių takai, patogūs pandusai judėjimo negalią turintiems žmonėms ir mamoms su vežimėliais. Įgyvendinant projektą, dalį daugiabučių gyventojų pasieks centralizuotas šildymas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA