G. Nausėda: Lietuva pradeda ruoštis gyvenimui po pandemijos | Kas vyksta Kaune

G. Nausėda: Lietuva pradeda ruoštis gyvenimui po pandemijos

DELFI nuotr.

Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda savo ir visų Lietuvos žmonių vardu pasveikino Šventąjį Tėvą išrinkimo Popiežiumi aštuntųjų metinių proga, palinkėjo jam sveikatos ir stiprybės skleidžiant pagarbą kiekvienam žmogui, žadinant artimo meilę ir socialinę bičiulystę – tvirtą pasaulio ateities pagrindą, padėkojo už Katalikų bažnyčios indėlį ir solidarumo pavyzdį padedant suvaldyti pandemiją visame pasaulyje, taip pat ir Lietuvoje.

Sveikinime G. Nausėda teigia, kad Lietuva jau imasi ruoštis gyvenimui po koronaviruso pandemijos. Jis taip pat ragina šalis prisidėti prie pagalbos labiau pažeidžiamiems kraštams.

„Lietuva, kaip ir daugelis kitų kraštų, didelėmis vidinėmis pastangomis ir glaudžiai bendradarbiaudama su kitomis šalimis, jau pradeda ruoštis gyvenimui po pandemijos“, – sveikinimo laiške rašo G. Nausėda.

Jis sako, kad valstybės turi solidarizuotis tiek pagalba vakcinomis, tiek ir kovodamos su pandemijos pasekmėmis.

„Manome, kad visi kartu privalome prisidėti prie pažeidžiamesnių kraštų aprūpinimo vakcinomis nuo viruso, padėti ypač paveiktiems kraštams suvaldyti socialinės ir ekonominės krizės pasekmes“, – teigia prezidentas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA