„Protų kovas“ gimnazijose organizavęs R. Petrauskas sulaukė dalyvių akibrokšto – Kas vyksta Kaune

„Protų kovas“ gimnazijose organizavęs R. Petrauskas sulaukė dalyvių akibrokšto

Komandines gimnazijų viktorinas Lietuvos didžiuosiuose miestuose taip pat ir Kaune organizuojantis Robertas Petrauskas sulaukė „Gimnazijų lygos“ dalyvių apmaudo. Protmūšių organizatorius plūstamas dėl neva giminystės ryšiais apipintos žaidimo laimėjimo istorijos.

„Na ką, sveiki. Norėčiau parašyti jums asmeniškai skundą. Įdomu, kad pirmą ir šį, trečią, kartą top sąraše atsiranda vedėjo sūnus – Petrauskas. Mes mokėmės, stengiamės, o jūs, o jūs ką darot? Leidžiat tokiems dalykams pralįst? Nėra jums nei gėdos, nei sarmatos? Mes, mažo miestelio mokiniai, su mokytojo pagalba, tiek mokėmės šiam konkursui, kad laimėtų kažkoks sūnus? Ne, ačiū. Viso gero ir geros jums dienos“, – socialiniame tinkle „Facebook“ žinute pasidalijo sporto komentatorius R. Petrauskas.

Reaguodamas į pasipiktinusį „Gimnazijų lygos“ dalyvį R. Petrauskas atvirauja, kad jis turi tik dvi dukras.

Šmaikštesni internautai taip pat nevengė pajuokauti – „Pasirodo šitiek metų nuo mūsų slėpei, kad turi sūnų ir dar top 10-uko sąraše“, „Bet ar tikras, kad tik dukras turite?“.

„Tiesiog tokia vienetinė ir nepopuliari pavardė“, – po pasidalinta žinute samprotavo socialinio tinklo vartotojai.

„Protų kovos“ gimnazijose

„Gimnazijų lyga“ komandinės viktorinos vyksta keliuose didžiųjų miestų regionuose, nuo pajėgiausios iki silpniausio. Po kiekvieno žaidimo komandos perskirstomos pagal rezultatą. Taip pat laikoma, kad Lietuvoje komandos suskirstytos į virtualius divizionus, taigi, konkuruoja su panašaus pajėgumo varžovais.

„Gimnazijų lygos“ komandos sudaromos tik iš vienos mokyklos, o komandos pavadinimas – tos mokyklos pavadinimas (iš vienos mokyklos gali būti ir po kelias komandas). Komandą gali sudaryti iki 6 žaidėjų. Žaidimas vyksta kartą į mėnesį ir sezonas susidaro iš kelių žaidimų. Vienu metu žaidimas vyksta įvairiose mokslo įstaigose ir užduodami tie patys klausimai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA