Aiškėja daugiau detalių apie kraupią nelaimę šalia „Megos“ (n-18) | Kas vyksta Kaune

Aiškėja daugiau detalių apie kraupią nelaimę šalia „Megos“ (n-18)

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Vėlų penktadienio vakarą mirtinas susidūrimas įvyko Vandžiogalos plente, netoli „Megos“. Kaip praneša policija, po ratais papuolė beveik 60-ties metų vyras.

Kauniečiai sujudimą „Megos“ išvažiavime link Sargėnų pastebėjo tuoj po 22 val. Skaitytojų teigimu, čia buvo suvažiavusios didelės pareigūnų ir greitosios pagalbos medikų pajėgos, taip pat ugniagesiai.

[susije_video kurie=””]

Šiandien Policijos departamentas patikslino, kad pranešimas apie tragišką nelaimę Vandžiogalos plente užfiksuotas rugpjūčio 23 d., 21.41 val. Iš pradžių į važiuojamąją dalį išėjusį žmogų veidrodėliu parbloškė automobilis „Volkswagen Multivan“, vairuotas 1978 m. gimusio vyro.

Tuomet iš paskos važiavęs „Audi A3“, kurį vairavo 1988 m. gimęs vyras, nelaimėlį partrenkė ir mirtinai sužalojo. Žuvusysis, policijos duomenimis, buvo gimęs 1960 m.

Vyrą iš pradžių bandė gaivinti įvykio vietoje buvę kauniečiai / „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Avarijos vietoje buvę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pasakojo, kad sužeistą pėsčiąjį nesėkmingai bandė gaivinti „Audi“ važiavę žmonės, šalia kelio taip pat mėtėsi alaus butelis. Kauniečiai spėjo, kad partrenktas vyras galėjo būti neblaivus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA