Magistralėje Klaipėda-Kaunas apvirto vilkikas | Kas vyksta Kaune

Magistralėje Klaipėda-Kaunas apvirto vilkikas

delfi.lt 2019/07/14 21:29
DELFI nuotr.

Sekmadienio pavakarę magistralėje Klaipėda-Kaunas, Šilalės r., ties Palokysčio kaimu, apvirto vilkikas „Volvo“ su priekaba, vežęs jūrinį konteinerį. Laimė, transporto priemonės vairuotojas smarkiai nenukentėjo, eismas trikdomas minimaliai.

[galerija kiek=”4″]

Į įvykio vietą buvo iškviesti ir ugniagesiai gelbėtojai. Jie pranešimą apie šią avariją gavo 18.23 val. Atvykus gelbėtojams paaiškėjo, kad prispaustų žmonių nėra.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus duomenimis, vairuotojas nukentėjo nesmarkiai, jis tik apsibrozdino. Sunkiasvorė mašina apvirto kelkraštyje, todėl eismas praktiškai nesutrikdytas.

„Kas vyksta Kaune“ žiniomis, avarijos padariniai vis dar likviduojami, ties Palokysčiu eismo srautas šiek tiek sulėtėjęs, tačiau didelių spūsčių nesiformuoja.

Primename, kad šeštadienio vakarą ant stogo lengvasis automobilis „Audi“ vertėsi Domeikavoje, o šiandien ties Garliava nuo kelio nulėkė ir apsivertė „Citroen“. Pastarosios avarijos metu sužaloti trys žmonės, tuo tarpu Domeikavos „lakūnas“ iš automobilio pasišalino.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA