Kaunietis pričiupo prie „Megos“ siautėjusį girtutėlį vairuotoją | Kas vyksta Kaune

Kaunietis pričiupo prie „Megos“ siautėjusį girtutėlį vairuotoją

Stopkadras

„Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė pilietiškai pasielgusio skaitytojo vaizdo įrašas. Šeštadienio vakarą pastebėjęs remontuojamame kelyje beatodairiškai lekiantį vairuotoją, vyras jį sustabdė ir iškvietė policiją.

„Ties kelio sankirta nuo Marijampolės įvažiuojant į pagrindinį kelią, šitas herojus nuo Klaipėdos pralėkė metras nuo manes, trenkėsi į kelio remonto ženklus, kelis betoninius atitvarus, pašoko į orą kaip per trampliną ir vinguriuodamas po visa kelią su sprogusia padanga važiavo link Vilniaus“, – pavojingus kaskadinius manevrus nupasakojo vyras.

Važiuodamas iš paskos ir antra juosta skaitytojas sakė bandęs spausti akivaizdžiai neadekvatų vairuotoją, kol jam nieko neliko kaip nusukti link Lapių. Ten vyras blokavo apdaužytą „Mazdą“, iššoko ir atėmė automobilio raktelius.

„Iškviečiau policiją, įpūtė 2,44 promiles. Tai va toks nuotykis“, – dėstė vyras, kelių minučių trukmės vaizdo įraše dar pakankamai diplomatišku tonu mėginantis paprotinti vairuotoją, tačiau sunkiai slepiantis pyktį ir nusivylimą tokiu neatsakingu eismo dalyvio elgesiu.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad šeštadienį, 17.35 val., pranešėjas sulaikė „Mazda“ automobiliu važiavusį neblaivų vairuotoją.

Informacija apie svaigią asmens kelionę pasitvirtino – alkoholio matuokliu vyrui nustatytas vidutinis 2,44 prom. girtumas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR baudžiamojo kodekso 281 str. dėl transporto priemonių vairavimo, kai vairuoja neblaivus asmuo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA