I. Šimonytė prieš rinkimus nebeplanuoja užsukti į Kauną | Kas vyksta Kaune

I. Šimonytė prieš rinkimus nebeplanuoja užsukti į Kauną

R. Tenio nuotr.

Praeitą savaitę portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekė su pirmojo LR Prezidento rinkimų turo nugalėtojų Ingridos Šimonytės ir Gitanos Nausėdos rinkimų štabais dėl galimybės gauti išskirtinius kandidatų interviu. Kaune apsilankiusio G. Nausėdos interviu tiesiogiai ištransliuotas praeitą penktadienį.

Pirmadienio vakarą I. Šimonytės štabas galutinai patvirtino, kad kandidatė šio pasiūlymo atsisakė dėl laiko stokos, tačiau užtikrino, kad pergalės rinkimuose atveju interviu kauniečiams bus duotas artimiausiu metu.

„I. Šimonytė taip pat yra ir Seimo narė, todėl jos galimybes sudalyvauti visuose susitikimuose, į kuriuos yra kviečiama, riboja ir tai, kad ji turi dalyvauti Seimo posėdžiuose“, – portalui priežastis vardino štabo komunikacijos vadovė Giedrė Balčytytė.

Pasak jos, šeštadienį I. Šimonytė neplanuotai aplankė gimtadienį šventusį Kauną grįždama į Vilnių iš susitikimo Lazdijuose. Tačiau, G. Balčytytės teigimu, dar kartą atvykti į Kauną ir duoti interviu kandidatė iki rinkimų nebespės.

„Man dabar sunku būtų vietoje Ingridos pažadėti, jog pergalės atveju portalas „Kas vyksta Kaune“ taptų tarp pirmųjų, kuriems I. Šimonytė duotų interviu, bet tokį pageidavimą mes girdime ir stengsimės jį įgyvendinti“, – sakė G. Balčytytė.

Praeitą penktadienį per miesto gimtadienio šventę Kaune apsilankęs kandidatas į LR Prezidentus G. Nausėda davė išskirtinį interviu portalui „Kas vyksta Kaune“.

[susije_video kurie=””]

Gegužės 12 d. vykusiame pirmajame ture Kauno rezultatai buvo palankesni I. Šimonytei. Už ją Kaune balsavo 38 proc. kauniečių, už Gitaną Nausėdą – 32 proc. Kauno rajone persvara buvo mažesnė – atitinkamai 36 proc. ir 34 proc.

Rinkimų į LR Prezidentus antrasis turas vyks ateinantį sekmadienį, gegužės 26 d. Drauge su Prezidentu Lietuvos Respublikos piliečiai išrinks ir politikus, kurie atstovaus Lietuvai Europos Parlamente (EP).

Daugiau informacijos apie EP rinkimus rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA