Įdomiausios renginių akimirkos: kaip savo gimtadienį šventė Kaunas? (foto) | Kas vyksta Kaune

Įdomiausios renginių akimirkos: kaip savo gimtadienį šventė Kaunas? (foto)

R. Tenio nuotr.

Po ką tik nuvilnijusio Kauno gimtadienio renginių savaitgalio vis dar užgniaužia kvapą prisiminus visas pramogas, kurios užpildė skirtingas erdves miesto centre. Kviečiame „Kas vyksta Kaune“ skaitytojus dar kartą prisiminti įdomiausias renginių akimirkas.

Jau nuo penktadienio kauniečiai ir miesto svečiai žinojo – Kaunas švenčia, nuobodu nebus. Tad ir sėdėti namie būtų tikra nuodėmė. Skirtingos lokacijos miesto centre buvo pripildytos pramogaujančių įvairaus amžiaus žmonių. Kiekvienas iš jų galėjo pasirinkti renginius, kurie įtiktų jų individualiam skoniui.

Išsiilgę motorų gausmo šeštadienį galėjo stebėti iš Rotušės aikštės pajudėjusią „Bike Show Millennium 2019“ baikerių koloną. Odiniais drabužiais vilkintys motociklų burzgesio aistruoliai, apsuko garbės ratą aplink miestą ir sugrįžo į Senamiestį.

Ne mažiau azarto buvo galima pasisemti matant šarvuotų riterių kovas lomoje prie Kauno pilies medinio tilto. Žvangant kalavijams ir kiekvienas apsilankęs neabejotinai bent akimirką pasijuto tarsi laiko mašina būtų nunešusi tiesiai į viduramžius.

Tiems, kurie Kauno gimtadienį nusprendė paminėti kiek ramiau, puikiai derėjo viešnagė visuomenei duris atvėrusioje Švč. Sakramento (studentų) bažnyčioje – čia ausis ir širdis užliejo melodingi garsai ir puiki aura.

Kauniečius bei svečius vakarais draugėn subūrė ne tik koncertinė programa, bet ir nuostabiomis spalvomis dangų nutvieskę fejerverkai ir spalvingi šokantys fontanai, paįvairinti muzikos bei lazerių efektais.

Jei nuo penktadienio iki sekmadienio daugybė vaikų buriavosi eilėse prie batutų ir karuselių, tai sekmadienį tiek suaugusieji, tiek maži suplūdo į Kauno pilies lomą nuo Papilio gatvės pusės pasiklausyti legendinių Andriaus Mamontovo hitų. Jie tapo finaliniu miesto gimtadienio akcentu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA