„Žalgirio“ areną sudrebins mados kūrėjų išpirktuvės | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ areną sudrebins mados kūrėjų išpirktuvės

Aistės Kirsnytės nuotr.

Vasario 17 dieną į Kauno „Žalgirio¨ areną pirmą kartą atkeliauja atitikmens Lietuvoje ir kaimyninėse šalyse neturintis renginys „Fashion bazaar¨ išpirktuvės. Net 200 mugės dalyvių vilios didžiulėmis nuolaidomis ir kvies įsigyti išparduodamas madingiausias ne tik žiemos drabužių, papuošalų ir aksesuarų kolekcijas, bet ir ateinančio sezono naujienas.

[galerija kiek=”8″]

Renginio organizatoriai pabrėžia, kad šių išpirktuvių esmė – didžiulės nuolaidos visiems mugės gaminiams, todėl čia apsilankiusieji ras nuo 20 iki 70 procentų siekiančias nuolaidas, rašoma „Fashion bazar“ pranešime spaudai.

„Rengdami šią analogų Lietuvoje neturinčią mugę visiems norintiems čia dalyvauti kėlėme dvi svarbias sąlygas: prekiauti išskirtiniais, stilingais, aukštos kokybės gaminiais ir galėti pasiūlyti nuolaidas ne mažesnes nei 20 procentų, kad tai būtų išties nuolaidų mugė, o ne šiaip skambus renginio pavadinimas. Todėl galime užtikrinti, kad „Fashion bazaar¨ išpirktuvės yra puiki ir vienintelė proga įsigyti pamėgtų dizainerių, mados namų ir kūrėjų gaminius ypatingai mažomis kainomis”, – kalba UAB „Inzi group” renginio organizatoriai.

Tarp 200 mugės dalyvių lankytojai sutiks ne tik visų pamėgtus ir vertinamus mados namus, dizainerius ir kūrėjus, tokius kaip „Rudnė“, Lilija Larionova ar Diana Paukštytė, bet ir atras naujus stilių ir kokybę simbolizuojančius prekės ženklus ne tik iš Lietuvos, bet ir kaimyninių šalių – Latvijos bei Baltarusijos.

Organizatoriai pabrėžia, kad nors nemaža dalis lankytojų siūlys ateinančio sezono naujienas, visgi čia dominuos rudens-žiemos kolekcijų rūbai ir aksesuarai: „Šią mugę todėl ir pavadinome išpirktuvėmis, nes bus išparduodami praėjusio sezono gaminiai. Todėl visus džiugins tokios didelės nuolaidos! Pirmą kartą čia bus prekiaujama ir kailiniais, kurie, tikime, papildys ne vieno lankytojo garderobą. Galime drąsiai teigti, kad čia apsilankiusieji nebrangiai atnaujins spintos turinį stilingais ir kokybiškais dizainerių ir menininkų kūriniais tiek šiltajam, tiek šaltajam sezonams.”

Didžiausia nuolaidų mugė Lietuvoje vyks jau šį sekmadienį nuo 10 iki 17 valandos, Kauno „Žalgirio¨ arenoje. Tai galimybė įsigyti originalius žinomų kūrėjų darbus žemomesnėmis kainomis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA