Krepšinio aistruoliams kelių eismo taisyklės negalioja? | Kas vyksta Kaune

Krepšinio aistruoliams kelių eismo taisyklės negalioja?

Kas vyksta Kaune nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija sulaukė kauniečio skundo, kuriame jis atkreipia dėmesį į itin netvarkingai paliktus automobilius. Skaitytojas pastebi, kad kelis kartus policija principingai įvertinus visų pažeidėjų parkavimo sugebėjimus, gal ir tvarka miesto gatvėse atsirastų.

[galerija kiek=”8″]

Kaip jau žinoma, prie „Žalgirio“ arenos nėra išspręstas automobilių parkavimas didžiųjų renginių metu. Kuomet arenoje krepšinio rungtynes ar koncertą stebi keliolika tūkstančių žmonių, prie „Žalgirio“ arenos tvyro chaosas: vairuotojai nepaiso nei automobilių stovėjimą draudžiančių ženklų, nei pėsčiųjų perėjų ženklinimo, o kiti automobilius palieka tiesiog ant žalios vejos ar šaligatvių.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ atkreipia eismo dalyvių dėmesį: vykstant dideliems renginiams arenoje galima naudotis visuomeniniu transportu, kuris po kiekvieno renginio laukia prie pat „Žalgirio“ arenos. Renginių lankytojai, nenorintys užsitraukti policijos nemalonės ir nesukelti problemų kitiems eismo dalyviams, į renginius turėtų atvykti anksčiau ir automobilius palikti tik leidžiamose vietose, taip nesukeliant problemų kitiems įvažiuojant į kiemų teritorijas, degalines ir pan.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA