Kaune nuteistas girtas ir aistros apimtas, mažametę prievartavęs vyras – Kas vyksta Kaune

Kaune nuteistas girtas ir aistros apimtas, mažametę prievartavęs vyras

delfi.lt 2016/05/19 15:19

Kauno apygardos teismas baigė nagrinėti baudžiamąją bylą, kurioje 29 metų Kauno apskrities gyventojui Raimundui Gentvilui buvo pareikšti itin sunkūs kaltinimai – vyras pripažintas kaltu dėl nepilnametės išžaginimo. Vyrui skirta 10 metų laisvės atėmimo bausmė.

Kauno apygardos teismas nutarė Raimondą Gentvilą pripažinti kaltu padarius nusikalstamą veiką, numatytą BK 149 str. 4 d., ir paskirti jam 10 metų laisvės atėmimo bausmę, ją atliekant pataisos namuose. Už mažamečio asmens išžaginimą gresia iki penkiolikos metų nelaisvės.

Vyras buvo sulaikytas kitą dieną po nusikaltimo. Iškart sulaikius, jam nustatytas lengvas girtumo girtumas. R. Gentvilas neslėpė, kad girtas buvo ir nusikaltimo metu.

Nuteistas vyras turės aukai atlyginti 15 tūkst. eurų neturtinės ir 80 eurų turtinės žalos. Taip pat R. Gentvilas turės padengti ir išlaidas už valstybės skirtą advokatą – 850 eurų.

Kraupi istorija nutiko praėjusių metų gegužę. Tuomet girtas R. Gentvilas pamatė einančią 12 metų mergaitę. Vyras mergaitę pagavo ir jėga nusitempė į pievą.

Auka dar bandė priešintis, tačiau sulaukė budelio smūgių. Atėmęs galimybę priešintis, R. Gentvilas mergaitę išžagino.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA