„Scorpions“ dar turi parako: sudrebino Kauną iš pagrindų | Kas vyksta Kaune

„Scorpions“ dar turi parako: sudrebino Kauną iš pagrindų

R. Tenio nuotr.

Šiandien Kauno „Žalgirio“ arenoje nugriaudėjo galingųjų rokerių dainos. 50-metį scenoje švenčiantys „Scorpions“ nepaliko abejingų.

Dar prieš koncertą, kauniečiai nustebino legendinės grupės „Scorpions“ narius. Iš daugiau nei 2000 raudonų rožių kauniečiai pagamino 5 metrų skorpioną. Tokią kompoziciją floristai patikėjo renginio organizatoriams, kurie perdavė atlikėjams.

„Žalgirio“ arenoje „Scorpions“ sukvietė į jubiliejinį, 50-ies metų veiklos koncertą, kuriame buvo visko: nuo senų gerų dainų, kurios dar 70-aisiais virpino širdis, iki naujausių hitų. Rokeriai kartu su daugiatūkstantine minia mėgavosi tokiomis dainomis kaip Steamrock Fever“, „Top Of The Bill“.

Pasisekė ir dešimčiai grupės gerbėjų. Atlikėjai fanams išmėtė ne vieną būgnų lazdelių komplektą.

Pats grupės vokalistas Klausas Meine prieš koncertą pasakojo, kad tai puikus šou, su kuriuo apkeliavo daugybę pasaulio šalių ir fanams palieka geriausius įspūdžius. Panašu, kad jo žodžiai išsipildė su kaupu ir roką mėgstantys kauniečiai tiesiog šėlo visoje „Žalgirio“ arenoje.

„Scorpions“ istorija prasidėjo 1965-iais ir iki šių dienų grupė pardavė daugiau kaip 100 mln. albumų kopijų bei pelnė daugybę apdovanojimų. Jų hitai auksiniais ir platininiais pripažinti daugiau nei 200 kartų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA