Miestiečiai pasipiktino: iš po policijos ratų žmonės bėgiojo lyg šunys | Kas vyksta Kaune

Miestiečiai pasipiktino: iš po policijos ratų žmonės bėgiojo lyg šunys

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Kauniečiai pasipiktino policijos pareigūnais, mat šie itin dideliu greičiu praskriejo per pagrindinę miesto pėsčiųjų gatvę. Įvykio liudininkai pasakoja, jog žmonės vos spėjo trauktis pareigūnams iš kelio. Mažai trūko, kad įvyktų skaudi nelaimė.

„Laisvės alėjoje su švyturėliais ir sirena pralėkė policija, didžiuliu greičiu! Kokiu 60-70km/h, tikiu, kad ne be reikalo lėkė, bet, manau, jog tai labai pavojinga. Žmonės vos spėjo trauktis iš kelio, vaikai užsiėmę už ausų žiūrėjo į nulekiantį ekipažą“, – nuomonę išreiškė Evaldas.

„Norėjau pasidomėti, ar yra normalu, kad Policijos ekipažai laksto Laisvės alėja dideliu greičiu, tam kad sutrumpintų sau kelią ir aplenktų susidariusias spūstis miesto centre? Nes kiek teko matyt bei stebėti jų pasirodymą, tai žmonės lakstė kaip „šunys“ iš po ratų“, – piktinosi kitas skaitytojas Dainius.

Kauno vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė portalui „Kas vyksta Kaune“ patikino, jog pareigūnai Laisvės alėja važiavo dideliu greičiu, tačiau tikrai ne dėl to, kad išvengtų miesto kamščių. Maždaug ties 103-uoju pastatu medikams prireikė pagalbos įkeliant neblaivų vyriškį į greitosios medicininės pagalbos automobilį. Vyras elgėsi neadekvačiai, todėl skubėta į įvykio vietą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA