Penktus metus iš eilės palydėti vasarą kviečia „Kauniečių piknikas“ | Kas vyksta Kaune

Penktus metus iš eilės palydėti vasarą kviečia „Kauniečių piknikas“

Organizatorių nuotr.

Rugpjūčio 20d., 18 val., kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami į „Kauniečių pikniką“. Kasmet vis daugiau dalyvių sulaukiantis renginys šiemet Kauno pilies papėdę pavers neatpažįstama vieta. Čia nuostabų reginį kurs Klaipėdos Pilies teatro netikėti personažai, o gyvos muzikos koncertą dovanos grupė “Pop in Jazz“.

[galerija]

Palydėti vasarą draugiškame iškylautojų būryje – kauniečių pamėgta tradicija. Tarp piknikautojų dažnai galima sutikti jaunas šeimas, senelius su anūkais, jaunimą, kurie džiaugiasi buvimu kartu jaukioje atmosferoje. Tradiciškai svečiai yra vaišinami „Auksės“ sumuštinių duona, tiesiai iš „Gardėsio“ kepykloje, kuri puikiai tinka pikniko iškyloms.

Šiemet pikniko dalyviai vasarą palydės gyvos muzikos skambesiu. Šį kartą koncertą kauniečiams dovanos grupė „Pop in Jazz“, o Klaipėdos Pilies teatras upės pašonėje sukurs mistinę atmosferą ir į nuotaikingą fotosesiją pakvies mažuosius šventės dalyvius.

DAUGIAU INFORMACIJOS APIE RENGINĮ>>>

Pikniką vainikuos pantomimos aktorių spektaklis. Simboliška, jog Kauno pilies papėdėje Klaipėdos Pilies teatro netikėti personažai kvies pasinerti į užburiančią atmosferą ir visus susirinkusiuosius nukels į 19-ojo amžiaus laikmetį. Spektaklis, specialiai pritaikytas pilies papėdės erdvei, piknikautojus trumpam nukels į prašmatnių kostiumų, šokio ir meilės pasaulį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA