Rotušės aikštėje Lietuvos krepšinio čempionai sutikti kaip pridera | Kas vyksta Kaune

Rotušės aikštėje Lietuvos krepšinio čempionai sutikti kaip pridera

R.Tenio nuotr.

Šiandien Kaunas nemiega ir švenčia miesto krepšinio komandos pergalę. Kauno „Žalgiris“ prieš Vilniaus „Lietuvos rytą“ laimėjo rezultatu 4:0 ir į viršų apkėlė Lietuvos krepšinio lygos taurę. Ta proga pilna Rotušės aikštė atvyko pasveikinti krepšininkų.

Laimės šūksniai skamba pagrindinėje miesto aikštėje. Vakare sužinoję, jog mylima komanda apgynė Lietuvos čempionų vardą, kauniečiai patraukė į centrą. Būriai aistruolių nesiliauja skanduoti „Žalia balta“. Šią frazę taip pat lietuviškai skandavo ir žalgiriečių legionierius Will Cherry.

Patys žalgiriečiai ir neslėpė džiaugsmo ir šėlo Rotušės balkone. Tiek fanų palaikymo šuksnius, tiek lietuviškas dainas užtraukę sportininkai dėkojo aistruoliams už begalinį palaikymą. Žalgiriečiai tikina, jog kai juos palaiko pilna arena, tada jaučiasi, jog yra tikros rungtynės, o kai varžybas stebi vos keli šimtai, tada atrodo, jog vyksta eilinė treniruotė.

[susije_video kurie=””]

LKL aukso žiedus „Žalgiris“ užsidėjo jau septynioliktąjį kartą. Penkis metus iš eilės kauniečiai įveikė „Lietuvos ryto“ komandą, tad šiandien yra proga švęsti.

Kartu su ką tik Lietuvos čempionais tapusiais krepšininkais šampano taurę išgėrė ir miesto vadovas Visvaldas Matijošaitis. Meras linkėjo, kad ir toliau komanda garsintų Kauną ir skintųsi įspūdingas pergales.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA