Atsitrenkė ir aiškinosi, kas kaltas – Kas vyksta Kaune

Atsitrenkė ir aiškinosi, kas kaltas

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie eismo įvykį Savanorių prospekte. Jo metu susidūrė du automobiliai, dėl kurių šiuo metu Savanorių prospektu itin sunkiai vyksta troleibusų eismas, nes jiems sunku apvažiuoti avarijos vietą.

Pirminiais duomenimis, jaunas vaikinas, vairuojantis „Opel“ markės automobilį, iš Savanorių prospekto įsukinėjo į verslo centro aikštelę tačiau atlikdama manevrą pamatė, kad priešais ją iš stovėjimo aikštelės bando išvažiuoti kiti automobiliai. Moteris staiga sustabdė automobilį, tačiau į ją rėžėsi „Audi“ visureigis, taip pat norėjęs prisiparkuoti stovėjimo aikštelėje.

PAPILDYTA VAIRUOTOJŲ KOMENTARAIS

Su portalu susisiekusi „Audi“ vairuotoja papasakojo avarijos situaciją. Ji teigia, kad jai bandant įvažiuoti į aikštelę, atbuline eiga judantis „Opel“ vairuotojas rėžėsi į „Audi“. Teigiama, kad pagal užpildytas deklaracijas eismo įvykį sukėlė būtent „Opel“ vairuotojas, neatidžiai manevravęs atbuline eiga.

Tuo tarpu „Opel“ automobilio savininkė, susisiekusi su portalu, teigė, kad automobilį vairavo jos sūnus. Pagal jo pasakojimą, po eismo įvykio vairuotojams nesutikus, kuris kaltas, į įvykio vietą atvyko automobilio „Audi“ vairuotojos palaikymo kompanija, kuri, nesibodėdama įvairių grasinimų ir epitetų, „Opel“ vairuotoją įtikino, kad jis važiavo atbuline eiga, nors jis su tokiais parodymais nesutiko, nes teigė, kad jis tiesiog sustojo praleisti automobilį iš priekio ir pajuto smūgį į galinę automobilio dalį. Moteris sūnui teigė patarusi tvarkytis kaip išeina, nesivelti į konfliktus, nes automobilis draustas. Sako, kad geriau draudimas pabrangs šiek tiek, nei veltis į itin konfliktiškas situacijas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA