Rotušėje atšvęstas Lietuvos medicinos studentų asociacijos jubiliejus | Kas vyksta Kaune

Rotušėje atšvęstas Lietuvos medicinos studentų asociacijos jubiliejus

Organizatorių nuotr.

Balandžio 2 dienOS vakarą Kauno širdyje, miesto Rotušėje, svečiai rinkosi į Lietuvos medicinos studentų asociacijos 25-ąjį gimtadienį. Trumpam sustoti ir pasidžiaugti drauge nuveiktais darbais Lietuvos sveikatos apsaugos ir bendruomenės sveikatingumo vardan atvyko garbūs svečiai.

[galerija]

Susirinkę Vyriausybės atstovai, švietimo ir gydymo įstaigų atstovai, nevyriausybinių jaunimo organizacijų lyderiai džiaugėsi drauge pasiektais rezultatais ir negailėjo gražių žodžių jauniesiems kolegoms. Sveikatos apsaugos ministrė R. Šalaševičiūtė džiaugėsi būsimųjų medikų iniciatyvomis ir gražia Vilniaus bei Kauno studentų draugyste vardan vieno tikslo. Švietimo ir mokslo ministras D. Pavalkis studentams linkėjo toliau išlikti stipriais ne tik akademiškai,bet ir pilietiškais. Sveikinimo žodžių negailėjo kitų nevyriausybinių organizacijų atstovai, gerbiami atsovai iš Kauno klinikų, tarp kurių buvo klinikų generalinis direktorius Renaldas Jurkevičius bei Lietuvos sveikatos mokslų universiteto reiktorius Remigijus Žaliūnas, Jaunimo reikalų departamento direktorius,Vyriausybės atstovai, organizacijos alumni nariai. Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos prezidentas Mantas Zakarka džiaugėsi nuolatiniu ir aktyviu LiMSA dalyvavimu LiJOT skėtyje, skelbia Lietuvos medicinos studentų asociacija.

Per 25 metus Lietuvos medicinos studentų asociacija išaugino ne vieną aktyvų tautos ir pasaulio bendruomenės narį, kuris įgytą kompetenciją naudoja visuomenės labui. Vakaro metu jaunieji medikai dėkojo partneriams, draugams ir alumni klubo nariams, kurie prisidėjo prie nuolatinio organizacijos augimo ir tobulėjimo.

„Daug rankų dirba vieno tikslo vardan – sveikesnės visuomenės ir dar geresnės sveikatos apsaugos link – tokiu moto vadovaujasi jaunųjų medicinos studentų organizacija. Antikorupcinė akcija „Geriausia padėka gydytojui – jūsų šypsena, „Mama, noriu gimti blaivas“, „Pūsk muilo burbulus, o ne dūmus“, pirmosios pagalbos mokymai, profesiniai ir moksliniai mainai – tai tik dalis projektų, kuriuos vykdo Lietuvos medicinos studentų asociacija.

Dabartinės veiklos – tai pradžia ilgame kelyje nuo gilės iki ąžuolo. Svarbiausias visuomenės, valdžios ir mokslo partneris, suteikiantis sąlygas biomedicinos mokslų studentams tobulėti kaip ateities sveikatos specialistams, kurti savo gerbūvį ir aktyviai prisidedant prie visuomenės sveikatinimo kurti valstybės gerovę. Mes tikime, kad pasaulį reikia pradėti keisti nuo savęs.“ – tokia Lietuvos medicinos studentų asociacijos vizija dalijosi jos prezidentė Aistė Mikalauskaitė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA