Rotušės aikštėje jau įrenginėjama čiuožykla | Kas vyksta Kaune

Rotušės aikštėje jau įrenginėjama čiuožykla

R. Tenio nuotr.

Įžiebus kalėdinę eglutę, atidarius šventinį miestelį ir įsikūrus Kalėdų seneliui, belieka tik viena – įrengti čiuožyklą, kad ji pritrauktų dar daugiau kauniečių į miesto centrą. Šiuo metu čiuožykla Rotušės aikštėje jau įrenginėjama.

Čiuožykla po atviru dangumi tapo šventinio laikotarpio atributika. Seniau ji pradėdavo veikti sausio mėnesį, tačiau šįkart čiuožyklą pradėta statyti dar gruodį. Šiuo metu Rotušės aikštėje įrenginėjama vieta, kur atsiras kauniečių pamėgta pramoga. Nereikės ilgai laukti, kol bus išlietas ledas ir kauniečius čiuožykla priims papramogauti.

Kaip ir seniau, Rotušės aikštėje išlieta čiuožykla bus nepriklausoma nuo oro, tad jei ir atšils, miestiečiai vis tiek galės pasimėgauti čiuožinėjimu po žvaigždėtu dangumi. Pačiūžas bus galima nuomotis ir vietoje, tačiau atkeliavusiems su savomis pačiūžomis, čiuožimo kaina bus keliais litais pigesnė. Lankytojai čiuožykla galės mėgautis darbo dienomis nuo 12 iki 21 valandos, o savaitgalį ir švenčių dienomis – nuo 10 iki 21 valandos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA