Šalia fontano – dvi nuotaikingos akcijos | Kas vyksta Kaune

Šalia fontano – dvi nuotaikingos akcijos

R. Tenio nuotr.

Miesto centre pristatytos naujos fotografijos, kurios puoš miestą ant buvusio „Merkurijaus“ sienos. Kartu, šalia Laisvės alėjos surengta akcija, kuria organizatoriai kvietė piešti ir už tai gauti dovanų.

Laisvės alėjos ir S. Daukanto gatvių sankirtoje, ant „Merkurijaus“ statybvietės atidaryta nauja fotografijų paroda. Dabartinėse 37-iose nuotraukose užfiksuotos įvairios Kauno vietos, atspindinčios tarpukario bei sovietinį gyvenimą. Nuotraukų parodoje atsispindi albumo „Kaunas. Istorija fotografijose“ puslapiai. Neseniai buvo atrinktos Kauno gyvenimą atspindinčios fotografijos ir išleistas albumas.

Būtent šio albumo išleidimo proga, šalia fontano buvo surengta dar viena akcija atrakcija. Žmonės, kurie nusipirks Kauno fotografijų albumą, parems miesto nepasiturinčias šeimas.

„Nuo parduoto albumo nutarta tam tikrą dalį skirti paramos fondui. To tikslas pagerinti šiek tiek sunkiau gyvenančių buitį. Mes orientuojamės į Kauną, nes fiziškai daugiau negalime aprėpti“ – kalbėjo „RG“ fondo pirmininkas Dovydas Valiuška.

Iniciatyvos metu organizatoriai kvietė visus nupiešti piešinį ir už tai gauti saldžių dovanėlių. Taip pat visi piešiniai bus sukelti į socialinį tinklą „Facebook“ ir išrinkti trys geriausi piešiniai, kurių autoriai bus apdovanoti piniginiais prizais.

„Esmė yra, kad neduoti už dyką, o kad žmogus sukurtų kažkokią vertę. Šiuo atveju mes keičiam smulkias dovanėles, o jų sukurtą produktą – piešinius. Per dvi tris savaites visi galės balsuoti „Facebook“ „vizija.lt“ profilyje ir nugalėtojus dar apdovanosime. Norisi atgaivinti Kauną, miesto jaunimą ir Laisvės alėją ir pasidalinti“ – apie akciją pasisakė VŠĮ „Vizija.lt“ vadovas Vytautas Jurevičius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA