Laisvės alėjos gėlynų siaubas | Kas vyksta Kaune

Laisvės alėjos gėlynų siaubas

Archyvo nuotr.

Pavyzdingi keturkojų augintojai žino, kad savo gyvūnėlius reikia ne tik namie laikyti, bet išvedus į kiemą pasirūpinti, kad jie nesukeltų rūpesčių kitiems. Tačiau vieno šuns šeimininkams tai nė motais.

Po „Kas vyksta Kaune“ redakcijos langais kiekvieną dieną galima sutikti nemažą keturkojį, kuris gyvena viename Laisvės alėjos name. Jo šeimininkai, nesibaimindami nei gresiančių sankcijų, nei gerbdami kitų gyventojų, jam vienam leidžia lakstyti po kiemą, tuštintis Laisvės alėjoje.

Ne gana to, kad šuo nėra prižiūrimas lauke, jo šeimininkai nepasirūpina, kad augintinis, prieš išeidamas į viešą ir miestiečių gausiai lankomą vietą, po Laisvės alėją laksto be antsnukio trypia kiekvieną dieną puoselėjamas gėles.

Nors nepaklusnių gyvūnų šeimininkus mieste turėtų auklėti Kauno savivaldybės viešosios tvarkos skyrius, šuo nepaprastai greitas ir atlikęs gamtinius reikalus, mauna atgal į namus, ir jį pastebėti valdininkams ganėtinai sudėtinga, todėl „Kas vyksta Kaune“ negražų šuns gestą užfiksavo ir bent taip tikisi sugėdinti jo augintinius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA