Kauniečiai Santakoje surengė šeimų šventę | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai Santakoje surengė šeimų šventę

Šeštadienio popietę tradicinės šeimos Kaune rinkosi į renginį „Išsaugosim šeimą – apginsime Lietuvą!”. Sueigos organizatoriai siekė atkreipti dėmesį, kad šeima yra Valstybės ir visuomenės pagrindas. Šeimos į Santaką keliavo nešinos krepšiais su užkandžiais ir pledais. Nors žmonių susirinko ne itin daug, šventėje vyravo pozityvi nuotaika. Susirinkusios šeimynėlės piešė savo šeimos vėliavą, mažieji šventės dalyviai išbandė rankų tvirtumą laikydami riterio kalaviją. Vaikai taip pat varžėsi virvės traukimo varžybose bei pūtė oro burbulus.

Viena iš renginio organizatorių Elena Jurkutė portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė, kad renginys šeimoms sugalvotas todėl, kad šiuo metu Lietuvoje kyla įvairūs pavojai tradicinei šeimai: „Jaučiame daug grėsmių tiek šeimoms, tiek Lietuvai. Šeima yra valstybės ir visuomenės pagrindas. Reikia atkreipti dėmesį į kylančias grėsmes, dėl to ir kilo mintis surengti tokį pikniką“.

Savanoriška organizacija „Baltai Juoda“, anksčiau jau organizavo įvairias pilietines akcijas, jie lanko pagyvenusius žmones senelių namuose, onkologinius ligonius, organizuoja kitas inciatyvas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA