„Kamanių šilelis” sugrįžta į Kauną prie Romuvos – Kas vyksta Kaune

„Kamanių šilelis” sugrįžta į Kauną prie Romuvos

Vieną iš paskutinių vasaros vakarų, rugpjūčio 30-ąją, 20 val. nemokamų koncertų ciklas “Einam Kaunas” kviečia į “Romuvos pasažą”, kur vasarą palydėti kvies Kaune stipriai pasiilgtas duetas „Kamanių šilelis”.

“Kamanių šilelis slepia du jaunus perspektyvius atlikėjus, kurie savęs ieško tautų muzikoje, lietuviškame folklore, šiaurės ir pietų skambėjime bei žodžio subtilume. Maišydami įvairius stilius jie atėjo kaip dainuojamosios poezijos žanro atlikėjai, nors dažniau buvo apibūdinami kaip eksperimentinės muzikos kūrėjai, grojantys pjūklais, varpais ir vandeniu. Dabar Kamilė Gudmonaitė ir Mantas Zemleckas scenoje tiesiog užkrečia jaunatviška ir džiugia energija, nesistengdami įtilpti į muzikinių žanrų rėmus ir toliau eksperimentuoja.”

“Atrodo, dar neseniai iš samanų išlindę grupės „Kamanių šilelis“ nariai M. Zemleckas ir K. Gudmonaitė folko muziką ir gražius lietuviškus tekstus mėgstančiai publikai tampa kasdien vis žinomesni. Ir ne veltui – muzikos pasaulyje jau nebe naujokai, nariai žavi savo asmeniniu ir muzikos nuoširdumu, poetiškai pagaudami kiekvieną juos nugirdusią ausį.”

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA