Šiuolaikinio folkloro ir alternatyvios muzikos festivalis „Margos pievos” Rumšiškėse – Kas vyksta Kaune

Šiuolaikinio folkloro ir alternatyvios muzikos festivalis „Margos pievos” Rumšiškėse

Šeštadienį, liepos 21 dieną pirmą kartą rengiamas šiuolaikinio folkloro ir alternatyvios muzikos festivalis „Margos pievos”, kuris vyks Lietuvos liaudies buities muziejuje Rumšiškėse.

Festivalyje koncertuos Andrius Mamontovas, Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė”, „Rebelheart”, „Pievos”, „Atalyja, „Siela, „Kupolė” ir kiti atlikėjai bei grupės.

Festivalio metu skambės ne tik muzika, bet bus pristatomi ir tradiciniai lietuvių liaudies šokiai, demonstruojami tradiciniai amatai bei skaitomos įvarios paskaitos apie Lietuvos istoriją ir etnologiją. Tai puiki galimybė turiningai praleisti savaitgalį gamtoje kartu su šeima ar draugais, pasiklausyti šimtmečius gyvuojančių liaudies melodijų ir alternatyvios muzikos senove dvelkiančiame Lietuvos liaudies buities muziejuje.

Šio festivalio pagrindinis tikslas – pristatyti senąjį lietuvių tradicinį folklorą su moderniomis jo transformacijomis bei šiuolaikinę lietuvišką – alternatyvią muziką.

Festivalio lankytojai turės išskirtinę galimybę įsikurti palapinių miestelyje ir praleisti naktį Lietuvos liaudies buities muziejuje.

Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA