Kauno V forte vyks netradicinė ir išskirtinė automobilių paroda – Kas vyksta Kaune

Kauno V forte vyks netradicinė ir išskirtinė automobilių paroda

Kauno V forte vyks netradicinė ir išskirtinė automobilių paroda / Organizatorių nuotr.

Liepos 9 dieną, sekmadienį, nuo 14 valandos vyks netradicinė ir išskirtinė automobilių paroda. Susijungs istorija, gamta, veiksmas ir automobiliai, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Sekmadienį V forte, Zuikinėje, susirinks įvairaus tipo ir markių automobiliai. Parodoje galėsite pamatyti Kauno pažibą, vienintelį tokį – Aido K. savadarbį konstruotą automobilį „Black Magic“. Bus ir senesnė klasika – BMW E23 ar Audi 90 modeliai, ir šiuolaikiniai modifikuoti automobiliai – greičiausias BMW Nemuno Žiedo trasoje BMW E36 ar iš tolo akį traukiantis Mercedes-Benz W204 C63.

Kadangi renginys yra remiamas tiek Kauno Tvirtovės parko, tiek fortų entuziastų asociacijos „Kauno Tvirtovė“, bus galima ne tik automobiliais pasigrožėti, bet ir paskaityti, pasidomėti tuo daugiau – kur jie ir kas tai yra…

Tokiu būdu norėtume paskatinti kiek daugiau naudotis Kauno fortais, jų teikiamomis edukacijomis ar pramogomis atsakingai ir šviesiu paros metu.

Kauno V forte vyks netradicinė ir išskirtinė automobilių paroda / Organizatorių nuotr.

Renginio bendraorganizatoriai dažasvydžio ir šratasvydžio klubas „Legionas“, kurie ir yra įsikūrę V forte, ne tik, kad padeda pagrindiniams organizatoriams prisijaukinti V fortą, bet ir turės pramogų pasiūlymų.

Pagrindiniams organizatoriams United BMW Club tiesiog lieka sukurti automanišką atmosferą, nustebinti žiūrovus automobiliais ir, žinoma, žiūrovų nenuvilti ne tik vaizdu, bet ir užimtumu – veiklos nestigs nei parodos dalyviams, nei atvykusiems pažiūrėti parodą.

Labai prašome visų, kas atvyks, saugoti save ir atsargiai elgtis V forte, jei bus sugalvojama kur nors nueiti. Ypač, kai tuo metu ten vyks dažasvydžio ar šratasvydžio žaidimai. Taip pat prašome gerbti parodos dalyvius – be leidimo nečiupinėti, nedarinėti, nesiramstyti prie jų automobilių, į juos nelipti ar pan.

Kviečiame kauniečius ir kaimynus atvykti ir pamatyti visa tai savo akimis!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA