Įspūdingi automobiliai, nemokamos pramogos ir dovanos – modifikuotų automobilių paroda „Eoltas Car Show 2023“ | Kas vyksta Kaune

Įspūdingi automobiliai, nemokamos pramogos ir dovanos – modifikuotų automobilių paroda „Eoltas Car Show 2023“

Organizatorių nuotr.

Autodetalių prekybos įmonė EOLTAS šiemet mini 30-ies metų veiklos jubiliejų ir sukakties proga kviečia visus kauniečius bei miesto svečius rugsėjo 2 d. (šeštadienį) susitikti Nemuno saloje, kur šalia „Žalgirio“ arenos turėsite galimybę išvysti įspūdingų modifikuotų automobilių parodą, smagias bei suklusti priversiančias dalyvių parodomąsias programas.

Organizatoriai žada, kad renginio metu bus iš ties daug garso, mat čia savo sugebėjimus demonstruos griausmingas išmetimo sistemas turintys automobiliai. Negana to, žiūrovai galės išgirsti ir išvysti tuos automobilius, kurie tiesiog „prifarširuoti“ įvairiausios garso aparatūros.

Renginio metu bus renkama ir greičiausia orinė pakaba, šios rungties metu automobiliai stengsis atlikti kuo daugiau „prisispaudimų“. Žinoma, žiūrovų lauks ir modifikuotų automobilių ekspozicija.

Akis tikrai bus kur paganyti, nes iš daugiau nei 200 pretendentų komisija atrinko tik kiek daugiau nei 40 dalyvių, kuriems automobilis toli gražu nėra tik transporto priemonė.

Paroda „EOLTAS Car Show 2023“ / Organizatorių nuotr.

Renginio organizatoriai žada nustebinti ne tik išskirtiniais automobiliais, tačiau ir gausia papildomų pramogų pasiūla. Specialiai šiam renginiui bus įrengta „EOLTAS Car Show 2023“ nemokama pramogų zona: lenktynių simuliatoriai, radijo bangomis valdomų automobilių modelių pramogos, virtualios realybės pramogos, 360° besisukanti kamera, užfiksuosianti nepakartojamus video jūsų socialiniams tinklams.

Mažieji savo fantazijas specialių dažų pagalba galės realizuoti ant tam parengtų EOLTAS automobilių.

Ir tai dar ne viskas! Įvairias dovanėles ir pramogas siūlys ir EOLTAS verslo partneriai, įsikūrę palapinių miestelyje. Jūsų lauks tikras dovanų lietus!

Norintiems pajusti, ką reiškia vairuoti naujutėlaitį automobilį renginio organizatoriai kviečia atvykti nuo pat renginio pradžios, mat ankstyviausi renginio svečiai turės galimybę registruotis į bandomuosius važiavimus su „Autojuta“ ir „Autotoja“ įmonių parduodamais automobiliais.

Po tiek įspūdžių išalkusius pasistiprinti kvies net keli maisto furgonai: „Pizza to Journey“, „Šefas ant ratų“, „El Patron“, „Wrum Wrum“. „Red Bull“ merginos siūlys įgyti nemokamus sparnus, muzika rūpinsis DJ MAMANIA, o renginiui diriguos Rolandas Mackevčius. Patekimas į Nemuno salą – NEMOKAMAS, tai EOLTAS dovana visiems, kurie neabejingi automobiliams!

Detalią renginio programą rasite čia: www.eoltascarshow.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA