Lietuvos jaunimo futbolo rinktinė Kaune atsilaikė prieš L. di Biagio treniruojamą Italiją – Kas vyksta Kaune

Lietuvos jaunimo futbolo rinktinė Kaune atsilaikė prieš L. di Biagio treniruojamą Italiją

delfi.lt 2016/10/11 20:09

Antradienį Kauno S. Dariaus ir S. Girėno stadione vykusiose paskutinėse Europos jaunimo (U-21) čempionato atrankos antros grupės rungtynėse Lietuvos rinktinė sužaidė lygiosiomis 0:0 (0:0) su Italija, kuri ir tapo grupės nugalėtoja.

Beje, italų komandą treniruoja buvęs ilgametis šalies rinktinės saugas, 2000 metų Europos vicečempionas Luigi di Biagio, o ekipos vadovas – legendinis Giancarlo Antognoni, kuris su „Squadra Azzurra“ triumfavo 1982 m. pasaulio čempionate.

Būtent italai vienintelį kartą per paskutines ketverias rungtynes mūsiškius sustabdė favoritai italai – savo aikštėje pernai lapkritį jie nugalėjo rezultatu 2:0.

Kartu su Italijos komanda į Lietuvą atvyko ir būrys žurnalistų – iš tokių garsių leidinių kaip „Gazzetta dello Sport“, „Corriere dello Sport“, „Tuttosport“, „Corriere della Sera“.

Lietuviai atrankos kovas pradėjo nesėkmingai, tačiau praėjusių metų lapkritį surinko stipriausią sudėtį ir 3:1 pranoko airius, o šiemet įveikė tiek Andoros (1:0), tiek Slovėnijos komandas (1:0).

Antano Vingilio auklėtiniai su 10 taškų galutinėje rikiuotėje užėmė penktą vietą.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA