Pokyčiai banko klientams – išsigryninti didesnę sumą kainuos brangiau | Kas vyksta Kaune

Pokyčiai banko klientams – išsigryninti didesnę sumą kainuos brangiau

Asociatyvi / R. Danisevičiaus nuotr.

„Luminor“ bankas informuoja savo klientus, turinčius „Visa Debit“ korteles, jog nuo liepos 1 dienos. keičiasi dalis įkainių.

„Didinsime nemokamą grynųjų pinigų išėmimo limitą. Tai reiškia, kad nuo liepos 1 d. iš „Luminor“ bankomatų Baltijos šalyse ir „Medus“ bankomatų Lietuvoje galėsite išsiimti daugiau grynųjų nemokamai – iki 750 eurų per mėnesį. Primename, kad dabar galite išsiimti iki 600 eurų per mėnesį.

Jei viršysite 750 eurų per mėnesį limitą, taikysime 0,5 procento mokestį nuo išimamos sumos. Viršijus dabartinį limitą taikome 0,2 procento mokestį. Minimalus operacijos mokestis liks toks pats – 0,40 euro“, – rašoma pranešime.

Taip pat didinamas mokestis grynųjų pinigų išėmimui iš „Perlas“ terminalų. Nuo liepos 1 d. jis bus 0,5 procento nuo išimamos sumos. Dabar mokestis yra 0,4 procento. Minimalus operacijos mokestis liks toks pats – 0,80 euro.

Didinamas papildomos „Visa Debit“ kortelės mokestis iki 1,20 euro per mėnesį suaugusiesiems nuo 18 metų. Dabar mokestis yra 1 euras per mėnesį. Primenama, kad papildoma kortelė yra į paslaugų krepšelį neįtraukta kortelė.

Taip pat pastebima, kad socialiai pažeidžiamoms klientų grupėms, tam tikroms kasdienėms paslaugoms, vaikams ir jaunuoliams iki 21 metų bei senjorams nuo 65 metų taikomos nuolaidos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA