Kaune pradedamas lauko gertuvių sezonas | Kas vyksta Kaune

Kaune pradedamas lauko gertuvių sezonas

Bendrovės nuotr.

Šią savaitę Kaune pradedamas lauko gertuvių sezonas. Šiais metais kauniečiai ir miesto svečiai nemokamai atsigaivinti geriamuoju vandeniu yra kviečiami iš aštuonių skirtingose miesto vietose įrengtų geriamojo vandens stotelių.

„Praėjusių metų vandens suvartojimo statistika parodė, kad kauniečiai ir miesto svečiai vis aktyviau naudojasi nemokamomis geriamojo vandens stotelėmis Kauno mieste. Džiaugiamės, kad visuomenė darosi vis labiau sąmoningesnė rinkdamasi tvarius ir aplinkai draugiškus sprendimus“, – sako „Kauno vandenų“ vadovas Ramūnas Šulskus.

Kaip pažymima „Kauno vandenų“ pranešime žiniasklaidai, iš mieste įrengtų stacionarių gertuvių galima įsipilti vandens į daugkartinę gertuvę ar bet kokią kitą tarą, atsigerti tiesiog vietoje ar pagirdyti augintinį.

Gertuvės Kauno mieste veikia Aukštaičių gatvėje, Rotušės aikštėje, prie Kauno pilies, Studentų skvere, šalia Lampėdžių paplūdimio, Draugystės ir Kalniečių parkuose.

Nuo šio sezono pradeda veikti dar viena geriamojo vandens stotelė prie neseniai atnaujinto Trijų Mergelių tilto.

Vasarą į Laisvės alėją bei senamiestį, anot „Kauno vandenų“, sugrįš ir dar vienas kauniečių jau pamėgtas atsigaivinimo šaltinis – vandens dulksna.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA