Užfiksavo incidentą Kauno „Akropolyje“: manau, tėvai turėtų žinoti, ar tai jų vaikas | Kas vyksta Kaune

Užfiksavo incidentą Kauno „Akropolyje“: manau, tėvai turėtų žinoti, ar tai jų vaikas papildyta

Skaitytojos nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytoja sekmadienį užfiksavo pavojingai ant Kauno „Akropolio“ turėklų pasilipusį žmogų. Į neatsakingą elgesį nedelsiant sureagavo apsaugos darbuotojai.

„Manau, tėvai turėtų žinoti, ar tai jų vaikas. Kaunas, „Akropolis“, kovo 24 d., 14.24 val.“, – apie užfiksuotą įvykį pranešė naujienų portalo skaitytoja.

Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Kuodytė naujienų portalui teigė, kad sekmadienį prekybos centre „Akropolis“ užfiksuotas incidentas, kai asmenys, galimai nepilnamečiai, perlipo per stovėjimo aikštelės apsauginius turėklus ketvirtajame aukšte.

Pasak B. Kuodytės, į šį neatsakingą elgesį nedelsiant reagavo apsaugos darbuotojai, tačiau jiems pasirodžius minėti asmenys pasišalino.

„Primename, kad lipti ant stovėjimo aikštelės atbrailų ir už apsauginės tvoros yra griežtai draudžiama.

Raginame prekybos centro lankytojus elgtis atsakingai ir nerizikuoti savo ir kitų saugumu, o tėvų ir globėjų prašome užtikrinti, kad viešose vietose laiką leidžiantys nepilnamečiai elgtųsi saugiai“, – komentavo Kauno „Akropolio“ valdytoja.

Papildyta kovo 27 dieną 10.57 val.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (Kauno apskr. VPK) pranešimo apie minėtą atvejį nesulaukė.

„Raginame jaunuolius elgtis atsakingai, nerizikuoti savo sveikata ir/ar gyvybe, bei, žinoma, prašome tėvų domėtis savo atžalų laisvalaikiu, priminti apie saugų elgesį mieste, gatvėje ir pan.“, – komentavo Kauno apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA