Prekybos centre apvogtas kaunietis plaukų stilistas Ą. Misiukevičius: viskas nutiko lyg iš giedro dangaus | Kas vyksta Kaune

Prekybos centre apvogtas kaunietis plaukų stilistas Ą. Misiukevičius: viskas nutiko lyg iš giedro dangaus

delfi.lt 2024/03/18 19:52
Ą. Misiukevičius / Asmeninio albumo nuotr.

Garsus plaukų stilistas Ąžuolas Misiukevičius prakalbo apie itin nemalonų incidentą, su kuriuo susidūrė prekybos centre. Su savo širdies draugu šiuo metu laiką leidžiantis vyras vaikščiojo prekybos centre, kai pajuto, jog iš jo rankinuko vidutinio amžiaus vyras bando ištraukti daiktus. A. Misiukevičius neslepia, patirtis privertė jaustis nesmagiai, vyras teigė kreipęsis ir į policiją.

Ą. Misiukevičius savo istorija pasidalino su Delfi skaitytojais. Žinomas vyras pasakojo esantis šoke, nesitikėjo, kad vidury dienos jį bandys apvogti.

„Po sporto nuėjome su draugu pavalgyti į kavinę, iš jos išėję nusprendėme šiek tiek pasivaikščioti. Vaikštome, kalbamės, beeidami matome aksesuarus, diskutuojame. Nešioju „Louis Vuitton“ rankinę, ji buvo neužsegta, atvira. Mes kalbėjomės, aš dairiausi.

Staiga pajaučiau, kad kažkas yra ne taip, kažkas prie manęs liečiasi. Atsisukęs pamačiau vidutinio amžiaus vyrą. Jis laikė ranką mano rankinuke. Greitai patraukiau rankinuką, pasakiau: „Ką tu čia darai“. Jis pradėjo bėgti, aš greitai apžiūrėjau, ar niekas nedingo. Pastebėjau, kad ištrauktas lūpų blizgis“, – pasakojo Ą. Misiukevičius.

Vyras neslėpė, kad gavo pamoką visam gyvenimui, teigė, kad žmonėms reikia būti atidesniems, niekada nevaikščioti su atviromis rankinėmis.

„Niekada negalite žinoti, kas ir kada gali apvogti. Tas įvykis, kuris nutiko, atrodo, viskas buvo lyg filme, taip greitai. Žinoma, suprantu, kad tai – mano klaida, bet aš turėsiu pamoką visam gyvenimui. Viskas baigėsi dar laimingai, nes rankinėje buvo kur kas vertingesnių daiktų. Po šio įvykio jaučiausi labai nemaloniai, viskas nutiko lyg iš giedro dangaus“, – neslėpė vyras.

Delfi jis pridūrė, kad dėl šio įvykio kreipėsi ir į Vilniaus policijos komisariato pareigūnus, tačiau plačiau apie tai nekomentavo. Delfi primena, kad neseniai apie santykius su mylimuoju iš Prancūzijos Jean Malgre Moi prabilęs Ą. Misiukevičius netveria džiaugsmu.

Verslininko mylimasis šiuo metu lankosi Lietuvoje, kur mėgaujasi vietiniu maistu, pramogomis, taip pat kartu dalyvauja TV laidose bei susipažįsta su šalimi.

Pasak Ąžuolo, jiedu su Jean sulaukia didžiulio gerbėjų palaikymo, taip pat plaukų stilistas nedrąsiai užsimena apie bendrus ateities planus. Ą. Misiukevičius pasakojo, kad Lietuvoje jo mylimasis lankosi pirmą kartą – anksčiau pas J. Malgre Moi į Paryžių skrisdavo jis.

Ąžuolas Misiukevičius su širdies draugu / Asmeninio archyvo nuotr.

„Jam patinka, kad čia švaru, tvarkinga – Prancūzijoje, ypač Paryžiuje, tos tvarkos nėra. Taip pat Jean buvo smalsu ir įdomu išbandyti paragauti lietuviškus patiekalus – jis patyrė tiek daug emocijų! Cepelinai, šaltibarščiai – mylimajam tas maistas pasirodė labai įdomus. Sakė, kad kiekvienam prancūzui derėtų jį išbandyti – patirtis nepakartojama“, – šypsojosi Ąžuolas.

Anot plaukų stilisto ir verslininko, jiedu su Jean lankėsi ir praėjusį savaitgalį Vilniuje vykusioje kasmetinėje Kaziuko mugėje. Ą. Misiukevičiaus mylimąjį sužavėjo lietuvių dėmesys vienas kitam.

„Žmonės šoko, tėvai bendravo su vaikais – Paryžiuje niekas neturi laiko, nepasimėgauja vienas kito draugija“, – kalbėjo jis.

Pasiteiravus, kaip į porą reaguoja gerbėjai, sutikti gatvėje, Ąžuolas šyptelėjo – kol kas susidūrė tik su didžiuliu palaikymu ir džiaugsmu dėl naujų santykių.

„Vieni žmonės gatvėje pribėgo prie mūsų, sakė, kad džiaugiasi už mus ir laukia, kada bus vestuvės“, – kalbėjo garsus vyras.

Plaukų stilistas Delfi tikino, kad kol kas jiedu gyvena tarp Lietuvos ir Prancūzijos, tačiau neslėpė žvelgiantys į ateitį ir kuriantys bendrus planus.

„Turime vieną idėją – svarstome apie apartamentų pirkimą visai kitoje šalyje“, – džiaugsmo neslėpė Ąžuolas.

Neseniai instagramo istorijose vaikinas trumpai papasakojo jų pažinties istoriją – plaukų stilistas neslėpė, kad su mylimuoju susipažino prie Eifelio bokšto visiškai netikėtai, tačiau detalių neatskleidė.

Delfi primena, kad apie santykius su nauju mylimuoju iš Prancūzijos Ą. Misiukevičius pranešė per Valentino dieną. Tuomet jis paviešino bendrą jųdviejų nuotrauką, po kuria sulaukė daugybės sveikinimų ir palaikymo.

Anksčiau Delfi TV laidoje „Nepatogūs klausimai“ pokalbio metu Ąžuolas kalbėjo apie širdies reikalus. Tiesa, tuo metu vaikinas buvo vienišas.

„Būti su kažkuo tik dėl pliuso, nesąmonė. Man santykiai turi būti tokie, kai juose vienas kitą tempi į priekį. Aš dar tokio nesutikau, bet ir nesuku galvos. Atsiras, tai atsiras, jei ne – tai ne. Vadinasi, taip turi būti“, – kalbėjo jis.

Žiūrovai turėjo ir labai atvirų klausimų – ar Ąžuolas homoseksualus?

„Esu neapsisprendęs, – pripažino jis. – Pirmiausia, man yra duota jaunystė. Aš vadovaujuosi laisve. Esu bandęs ir su „juo“ ir su „ja“. Aš nesu apsisprendęs, nežinau, kas bus po dvejų metų, gal šalia manęs bus moteris, o gal – vyras. Bus tada, kai įvyks vestuvės, visi matysite, bus skandalas, ko labiausiai Lietuvai ir reikia.“

Nepaisant jaučiamos didelės laisvės, Ąžuolas save ateityje santykiuose mato tik su vienu žmogumi.

Bet pikantiškos temos nesiliovė, pašnekovo klausta, koks buvo jo pirmasis kartas. „Nerealus! Palangoje. Man buvo 18-ika metų. Bet buvo geras iš tikrųjų. Pusiau laukinis, pusiau naminis. Neatsimenu su kuo. Buvau neblaivus“, – nedaugžodžiavo jis.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA