Ką dėvėti prie aukštakulnių? 6 stilingos aprangos idėjos pavasariui | Kas vyksta Kaune

Ką dėvėti prie aukštakulnių? 6 stilingos aprangos idėjos pavasariui

/ Organizatorių nuotr.

Pavasaris – tai atgimimo metas, todėl nenumaldomai kyla noras puoštis, o su aukštakulniais bet kokia apranga taps ypatinga. Nesvarbu, ar praleidžiate dieną biure, ar planuojate eiti į vakarėlį, šiame straipsnyje rasite keletą aprangos idėjų, kurios nuspalvins jūsų stilių.

Aukštakulniai suteikia prabangos ir elegancijos bei paryškina aprangą. Pavasarį, kai vyrauja šviesesnės ir ryškesnės spalvos, gėlėtos suknelės, aukštakulniai papildo sezono tendencijas. Jie vizualiai pailgina kojas, sukurdami grakštesnį jūsų siluetą. Aukštakulniai suteikia eksperimentavimo laisvę su stiliumi ir spalvomis, todėl jūsų įvaizdis neliks nepastebėtas. Apžvelkime 6 aprangos idėjas pavasariui, kurios dera su aukštakulniais.

Gėlėta suknelė su pastelinių atspalvių bateliais

Midi suknelė su gėlių motyvais ir pastelinių spalvų aukštakulniais – tai pagrindinė šio pavasario sezono tendencija. Spalvinga suknelė ir neryškių, ramių tonų firminiai aukštakulniai bateliai ar basutės ne tik vizualiai pailgins jūsų kojas, bet ir suteiks elegancijos. Tokia apranga puikiai tinka pasimatymams su draugais mieste ar savaitgalio išvykoms.

/ Organizatorių nuotr.

Kelnės aukštu liemeniu ir ryškūs aukštakulniai

Kelnės aukštu liemeniu ir dėmesį traukiantys aukštakulniai padės atrodyti prabangiai, bet kartu ir solidžiai. Kelnes aukštu liemeniu derinkite su palaidine ar lengvu megztiniu. Šis derinys idealiai tinka darbui biure ar verslo susitikimams, o stilingos rankinės https://eavalyne.lt/c/rankines suteiks papildomo žavesio.

Džinsinis sijonas su aukštakulnėmis basutėmis

Norėdami pabrėžti kasdienišką ir madingą pavasario įvaizdį, derinkite džinsinį sijoną su paprastais marškinėliais ar palaidine. Šiai aprangai žavesio suteiksite prie jos avėdamos aukštakulnes basutes. Toks stilius tinka kasdienėms išvykoms ar pasimatymams mieste, nes yra paprastas, bet kartu ir puošnus.

Ilga suknelė ir basutės su platforma

„Maxi“ stiliaus suknelė ir basutės su platforma sukuria svajingą ir bohemiško stiliaus įvaizdį. Tokia apranga yra ne tik stilinga, bet ir patogi, todėl puikiai tinka pavasario renginiams lauke, pavyzdžiui, vakarėliams sode ar šventėms paplūdimyje.

„A formos“ sijonas ir smailianosiai aukštakulniai

Platėjantis sijonas, kuris savo forma primena didžiąją „A“ raidę derinamas su smailianosiais aukštakulniais yra nesenstantis pavasariškas įvaizdis. „A formos“ sijoną derinkite su palaidine arba lengvu megztiniu. Aukštakulniai smailiomis nosimis suteiks prabangos ir tiks pasimatymams ar šventiniams renginiams. Stenkitės, kad jūsų aukštakulniai sukurtų kontrastą su jūsų apranga, nes taip suteiksite papildomo žavesio.

„Kapri“ džinsai ir basutės su dirželiais

Trumpesnės „kapri“ stiliaus džinsinės kelnės ir basutės ar sandalai su dirželiais įkūnija atsipalaidavimu dvelkiančią pavasario madą. Toks derinys leidžia parodyti kulkšnis, o basučių dirželiai suteikia žaismingumo. Šis stilius idealiai tinka saulėtoms pavasario dienoms, nes suteikia komfortą ir elegancijos, todėl bet kokia pavasario išvyka ar kelionė taps džiugesnė.
Taigi, aukštakulniai ir pavasarinis stilius yra neatsiejamas derinys – nuo elegantiško gėlėtos suknelės su pastelinių atspalvių bateliais iki „kapri“ džinsų, derintų su basutėmis, stiliaus. Tokia apranga tiks kiekvienai progai, nuspalvins jūsų kasdienį įvaizdį bei leis džiaugtis pavasariu. Tegul šios aprangos idėjos įkvepia jus žengti į pavasarį grakščiai ir energingai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA