Po tapimo „Farų“ žvaigžde prabilo ir pats Alen Chicco: turi priekaištų pareigūnams | Kas vyksta Kaune

Po tapimo „Farų“ žvaigžde prabilo ir pats Alen Chicco: turi priekaištų pareigūnams

delfi.lt / Kristina Kanevičiūtė 2024/03/01 18:44
A. Vaitkevičiaus, ELTA, Ž. Gedvilos nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Ketvirtadienio vakarą televizijos žiūrovus pasiekė naujausia „Farų“ laida, kurioje pasirodė neblaivus ir policijos į nakvynės namus išvežtas dainininkas Tomas Alenčikas, geriau žinomas Alen Chicco vardu. Po nemalonios situacijos prabilo ir pats garsus vyras, kuris paaiškino, kaip viskas vyko ir kodėl liūdi dėl policininkų elgesio.

Dėl kilusios situacijos Delfi susisiekė su dainininku, kuris pabrėžė, kad tokie dalykai nuolat vyksta ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Jo manymu, tokios laidos bando lįsti ten, kur galima daryti šou.

„Aš jiems pakėliau reitingus. Aišku, sau pasidariau šūdą, bet jiems į pliusą. Šiaip pats tokių laidų nežinau ir tokių kaip „Farai“ nežiūriu, bet jie mėgsta išsipi*davoti iš žmonių. Jie savo darbą atlieka gerai“, – apie pasirodžiusią laidą kalbėjo Alen Chicco.

Pasiteiravus, kaip šiuo metu jaučiasi, jis neslėpė, kad jam truputį gėda.

„Bet iš kitos pusės visiems atsitinka šūdai. Esu žmogus, kuris eina daug ir daro daug. Tikriausiai tokie dalykai ir atsitinka tiems, kurie daug užsiima. Tiesiog tai yra gyvenimo etapas, kuris būna ir geras, ir blogas. Nieko čia nepadarysi. Tiesiog reikia iš savęs kartais pasijuokti“, – tikino jis.

Dainininkas pabrėžė, kad tą vakarą dauguma žmonių žinojo, kad vakarėlyje pasirodys ne viena garsenybė. Delfi jis patvirtino, kad tada vyko M.A.M.A apdovanojimų vakarėlis.

„Atrodė, kad lyg tyčia viskas užsakyta. Kažkodėl man tai tuo kvepia. Jie netgi laukė kažkokios akimirkos, žinojo, kad galėjo kažkas įvykti, todėl ten bazavosi“, – svarstė jis ir stebėjosi, kodėl buvo leista filmuoti viešbutyje, kur vyko privatus renginys.

Į nemalonią situaciją papuolusiam Alen Chicco labiausiai liūdna dėl policininkų elgesio, kurie, anot jo, jam neleido pasiimti nei telefono, nei kitų daiktų.

„Jie realiai truputį įstatė mane į pavojų. Buvau nuo visko atkirstas. Turbūt čia buvo jų klaida, kad man neleido jų susirasti. Ir viskas turbūt įvyko dėl labai didelio nesusipratimo, nes aš buvau išgėręs ir kažkas pagalvojo, jog norėjau ką nors pavogti. Nors aš ieškojau savo daiktų ir man neleido jų rasti. Tai buvo didelis nesusipratimas“, – pakartojo jis.

Delfi primena, kad policijos išvežtą dainininką užfiksavo TV3 laidos „Farai“ operatorius. Epizodo metu galima pamatyti, kaip pareigūnai aiškinasi su iš vakarėlio išmestu Alen Chicco.

Situaciją matę liudininkai sakė, kad jaunas vyras vienam jų griebė už švarko ir bandė jį suplėšyti.

„Gražiuoju nenorėjo išeiti“, – sakė jis.

Jam pritarė ir kitas, pabrėždamas, kad buvo sudaužytos stiklinės.

Tačiau laidos metu pareigūnai patvirtino, kad nei baras, nei apsaugos darbuotojai vaikinui pretenzijų neturi. Jie pageidavo, kad jis keliautų namo.

Šalia policininkų stovėjęs dainininkas piktinosi, kad dingo jo daiktai. Jis taip pat pažėrė kaltinimų, jog buvo galimai apvogtas.

„Yra mano šalikas ir paltas. Mano paltas atrodo taip. Iš tiesų neatsimenu, kaip jis atrodo“, – sakė merginai, kuri pasiūlė jam padėti.

Galiausiai paaiškėjus, kad Alen Chicco nebus įleistas į viešbutį, policijos pareigūnai pasiūlė jį nuvežti į nakvynės namus.

Važiuojant jaunas vyras elgėsi neadekvačiai, daužė tarnybinį automobilį.

„Žmogau, nedaryk nesąmonių, nedaužyk. Mes jus vežame į nakvynės namus“, – kalbėjo policininkas.

Epizodo pabaigoje matoma, kaip dainininkas atvežamas į nakvynės namus. Jį draugiškai sutiko ten dirbę darbuotojai.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA