M. Kuzminskas ir kitos Lietuvos krepšinio žvaigždės kviečia prisidėti prie akcijos „Radarom!“ | Kas vyksta Kaune

M. Kuzminskas ir kitos Lietuvos krepšinio žvaigždės kviečia prisidėti prie akcijos „Radarom!“

M. Kuzminsko „Facebook“ nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ koliažas

Lietuvos krepšininkas Mindaugas Kuzminskas, šiuo metu rungtyniaujantis Atėnų „AEK“ komandoje, savo „Facebook“ paskyroje pasidalino keletu aukcionų, kuriuose pardavinėjami Lietuvos rinktinės krepšininkų marškinėliai. M. Kuzminskas visas lėšas, kaip rašoma, perves „Blue / Yellow“ organizacijai, kad būtų nupirkti saugaus kario rinkiniai Ukrainoje kovojantiems kariams.

Sekmadienį paskelbtas M. Kuzminsko įrašas „Facebook“ platformoje skelbia: „Šiandienos KMT finalininkas, legendinis Lietuvos klubas, daugkartinis Lietuvos čempionas BC „Žalgiris“ šiam aukcionui skyrė komandos kapitono Edgaro Ulanovo marškinėlius su visos komandos parašais!“

Pradinė marškinėlių kaina – 200 eurų. Ši dovana atiteks žmogui, pasiūliusiam didžiausią sumą už marškinėlius iki šiandienos (vasario 19 d.) 22 val. Siūlyti kainą reikia komentaruose po įrašu.

Anksčiau aukcione buvo pardavinėjamas kamuolys su Arvydo Sabonio parašu, o pirmajame – krepšinio bateliai su Jono Valančiūno autografu.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau prieš keletą dienų rašė, jog akcijos „Radarom!“ sąskaitoje jau surinkti 3 milijonai eurų. Už šią sumą bus nupirkti net 397 saugaus kario paketai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA