Naujas žingsnis Kauno „Žalgirio“ palaikymo istorijoje: „Green White Boys“ keičia vietą arenoje | Kas vyksta Kaune

Naujas žingsnis Kauno „Žalgirio“ palaikymo istorijoje: „Green White Boys“ keičia vietą arenoje

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

„Green White Boys“ sirgaliai socialinio tinklo Facebook paskyroje pranešė žinią – keičia savo lokaciją „Žalgirio“ arenoje. Kauno „Žalgirio“ komandą aktyviausi sirgaliai palaikys naujame sektoriuje – 130/131.

Kaip rašoma Facebook įraše, sirgaliai jau kurį laiką nebetilpo į senojo sektoriaus rėmus, o plėstis į šonus nebuvo galimybės. Naujajame sektoriuje šios problemos nebebus, kadangi 130/131 sektorius talpins gerokai didesnį sirgalių kiekį. Tikimasi, kad šie pokyčiai pritrauks ir visus norinčius prisidėti prie aktyvaus komandos palaikymo.

„Green White Boys“ skelbia, kad tiek 130/131 sektorių logistinė ir netgi akustinė pozicija arenoje yra daug patogesnė nei senųjų, todėl sirgaliai šiuos pokyčius pasitinka su dideliu nekantrumu.

„Atėjo laikas! Nors laiko iki LKL namų rungtynių su „Rytu“ lieka kiek daugiau nei mėnuo, tačiau jau dabar norime pasidalinti svarbia informacija.

Kovo 10 dieną aktyviausi „Žalgirio“ sirgaliai buriasi 130/131 sektoriaus viršutinėje dalyje. Bilietus čia galite įsigyti susisiekę su mumis asmenine žinute.

Tai bus naujas žingsnis GWB ir tuo pačiu „Žalgirio“ palaikymo istorijoje, kadangi nuo kito sezono šis sektorius taps nuolatiniu“, – praneša „Green White Boys“.

Naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ Kauno „Žalgirio“ atstovas spaudai Almantas Kiveris pakomentavo, kad „Green White Boys“ „Žalgirio“ komandą naujame sektoriuje palaikys jau kovo 10 d. namų rungtynėse su Vilniaus klubu.

„Naujasis sektorius talpins gerokai daugiau sirgalių, todėl aktyviai komandą galės palaikyti didesnis kiekis žaliai-baltų. Ateityje šis sektorius galimai taps nuolatine GWB sirgalių vieta.

Jeigu norite komandą aktyviai palaikyti ir jūs, bilietus galite įsigyti parašę asmeninę žinutę „Green White Boys“, – žinia dalijosi A. Kiveris.

130/131 sektoriaus abonementų turėtojams Kauno „Žalgiris“ asmeniškai išsiuntė laiškus el. paštu – jiems sudaryta galimybė turimas vietas pasikeisti kitomis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA