Nauja pramogų ir žaidimų erdvė Kauno mieste – Cyber Space (foto, video) | Kas vyksta Kaune

Nauja pramogų ir žaidimų erdvė Kauno mieste – Cyber Space (foto, video)

Ne vienas žaidimų entuziastas prisimena „kompiuterines“ – vietą, kurioje stovėdavo keliolika kompiuterių, o vos už kelis litus būdavo galima panirti į „Counter-Strike“, „RuneScape“ ar kitą žaidimų pasaulį. Nostalgijos senosioms „kompiuterinėms“ įkvėpti kauniečiai prieš kelis mėnesius įkūrė naują laisvalaikio erdvę Cyber Space. Tiesa, Kaune, Jotvingių g. 15 duris atvėrusi nauja pramogų ir žaidimų erdvė gerokai modernesnė, o joje veiklos ras ne tik kompiuterinių žaidimų entuziastai ar profesionalai, bet ir visi kiti, kurie nori paįvairinti laisvalaikį.

E-sportas ir kompiuteriniai žaidimai metai iš metų išlieka populiarumo viršūnėse. Vieni juos žaidžia profesionaliai, kitiems šie žaidimai yra pramoga, leidžianti pabėgti nuo kasdienybės. Cyber Space įkūrėjai, stebėdami šią tendenciją, nusprendė įkurti erdvę, kurioje kompiuterinių žaidimų mėgėjai gali pasimatuoti savo jėgas žaisdami grupėse su draugais, o kartais net ir visai nepažįstamais žmonėmis.

Cyber Space žaidimų ir pramogų erdvėje vienu metu gali žaisti iki 16 kompiuterinių žaidimų entuziastų, nes čia yra 16 kompiuteriniams žaidimams skirtų įrangos komplektų, reikalingų kokybiškam laikui virtualiame pasaulyje. Kiekvieną rinkinį sudaro galingas kompiuteris, žaidimų klaviatūra, didelio jautrumo pelė, su bendražygiais bendrauti leidžiančios ausinės ir, be abejonės, patogi kėdė.

Anot Cyber Space erdvę jau išbandžiusių žaidėjų, susirinkus bendroje erdvėje žaisti yra gerokai įdomiau. Kai žaidžiama vienoje komandoje, malonu jausti komandinę dvasią, o priešingu atveju, „užuodžiant“ konkurentus, atsiranda daugiau azarto pasivaržyti.

Cyber Space žaidimų erdvė / Organizatorių nuotr.

Ne tik pramoga

Tiesa, kompiuteriniai žaidimai gali būti ne tik pramoga, bet ir galimybė užsidirbti.

„E-sportas tampa toks pat populiarus, kaip ir bet kuri kita sporto rūšis. Vis dažniau galima pastebėti svarstymų, kad šis sportas turėtų būti įtrauktas į Olimpinių žaidynių programą.  Beje,  jau dabar tiek pasaulyje, tiek Lietuvoje yra profesionalių kompiuterinių žaidimų žaidėjų, kuriems žaidimai yra pagrindinis darbas, o kartu ir pajamų šaltinis“, – pažymi Cyber Space erdvės įkūrėjai.

Jie net neabejoja, kad ateityje tokių žmonių, kurie savo karjerą sies su žaidimais, tik daugės.

„Jei esate gabūs šioje srityje ir neįsivaizduojate gyvenimo be kompiuterinių žaidimų, verta pasvarstyti apie profesionalo karjerą. O savo galimybes galite pasimatuoti Cyber Space rengiamuose turnyruose“, – užsukti kvietė Cyber Space komanda.

„PlayStation“ konsolės

Jei labiau mėgstate žaisti patogiai įsitaisę ant sofos nei spaudyti kompiuterio klaviatūros klavišus, Cyber Space taip pat turi ką pasiūlyti.

Erdvėje yra šešios „PlayStation5“ konsolės su pačiais įvairiausiais žaidimais. Prisėdus prie jų, galima pasivaržyti virtualioje krepšinio aikštelėje, futbolo stadione, lenktynių trasoje, bokso ringe ar gerai praleisti laiką žaidžiant kitus žaidimus.

Beje, kaip ir kompiuterinių žaidimų entuziastai, taip ir „PlayStation“ mėgėjai gali pasivaržyti Cyber Space rengiamuose turnyruose ir laimėti prizų.

Cyber Space žaidimų erdvė / Organizatorių nuotr.

Kelionė į virtualią erdvę

Virtualios realybės mėgėjams Cyber Space taip pat turi gerų žinių. Cyber Space erdvėje yra įrengtos dvi virtualios realybės akinių zonos, kuriose lankytojų laukia aktyvesnės pramogos nei sėdėjimas prie kompiuterio ar konsolės.

„Šios zonos puikiai tinka tiems, kurie nori nukeliauti į virtualią realybę ir kartu prasijudinti. Cyber Space žaidimų ir pramogų erdvėje užsidėję virtualios realybės akinius galėsite pabuvoti apleistame name, kuriame vaidenasi, turėsite galimybę išbandyti save virtuvės šefo vaidmenyje arba tiesiog pasimėgauti Alpių vaizdais čiuožiant slidėmis“,  –  teigė žaidimų erdvės įkūrėjai.

Nors iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad ši erdvė tinkama tik jaunimui, iš tiesų joje veiklos ras kiekvienas.

„Jei gerai pagalvosite, be abejonės, prisiminsite, kaip tėvai ar seneliai įsitraukė į vieną ar kitą žaidimą, kai jį išbandė pirmą kartą. Taigi, Cyber Space žaidimų ir pramogų erdvė puikiai tinka ne tik draugų ar bendraminčių susibūrimams, bet ir šeimos laisvalaikiui. Čia gali susitikti kelios kartos ir draugiškai pasivaržyti tarpusavyje“,  –  teigė Cyber Space komanda.

Cyber Space žaidimų erdvė / Organizatorių nuotr.

Erdvi zona šventėms

Galvodami apie draugų ir šeimos susibūrimus, Cyber Space įkūrėjai pasirūpino erdvia poilsio zona, kurioje galima švęsti šeimos šventes, gimtadienius, rengti įmonių vakarėlius, bernvakarius ar mergvakarius. Erdvės šeimininkai taip pat gali pasirūpinti užkandžiais, maistu ar minimaliu dekoru ir taip perimti dalį šventės organizavimo rūpesčių.

„Kviečiame viena ar kita proga apsilankyti Cyber Space žaidimų ir pramogų erdvėje. Nepamirškite sekti Cyber Space socialiniuose tinkluose, kur ne tik pirmi sužinosite naujienas, bet galėsite dalyvauti konkursuose ir laimėti įvairių prizų“,  –  užsukti į naują laisvalaikio erdvę kvietė Cyber Space komanda.

Daugiau informacijos rasti galima interneto svetainėje www.cyber-space.lt. bei Cyber Space socialinių tinklų puslapiuose „Facebook“ ir „Instagram“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA