Įtartino automobilio gaudynės baigėsi atitvaruose – neblaivus vairuotojas pabėgo (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Įtartino automobilio gaudynės baigėsi atitvaruose – neblaivus vairuotojas pabėgo (papildyta) nustatytas girtumas

Naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė vaizdo įrašai ir pranešimas apie eismo įvykį. Skaitytojas pastebėjo keistai manevruojantį automobilį, todėl nusprendė jį pasekti ir pranešti policijos pareigūnams. Važiuojant Šakių kryptimi, galimai neblaivus vairuotojas trenkėsi į atitvarus, o tada pabėgo iš įvykio vietos.

„Pamačiau keistai manevruojantį automobilį, sekiau nuo Ringaudų. Iš karto paskambinau policijai. Už Zapyškio jis nesuvaldė posūkyje automobilio ir rėžėsi į atitvarus. Sustojus patikrinti, pamačiau, kad tikrai girtas jis. Belaukiant pareigūnų, jis pabėgo. Bandžiau sekti, bet buvo per tamsu. Jo ieško atvykę pareigūnai“, – pranešė pilietiškas kaunietis.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčiu pareigūnu, šis informavo, kad 18.30 val. gautas pranešimas apie įtartinai manevruojantį automobilį, šis važiavo šaligatviu.

Pareigūnai išvyko į įvykio vietą, daugiau informacijos kol kas suteikti negalėjo.

Skaitytojas pranešė, kad pareigūnai bėglį gan greitai rado. Į paiešką buvo atvykę ir kinologai su tarnybiniais šunimis, bet vyras jau buvo sulaikytas.

Sulaikymą patvirtino ir Kauno AVPK budintis pareigūnas.

Papildyta 20.05 val.

1993 metais gimusiam „Volkswagen“ vairuotojui nustatytas 2.39 promil. girtumas.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA