Antradienio vakarą Kaune viena po kitos pasipylė avarijos | Kas vyksta Kaune

Antradienio vakarą Kaune viena po kitos pasipylė avarijos

STOP kadrai iš „Kas vyksta Kaune“ grupės vaizdo įrašų

Antradienio vakarą Kaune pasipylė avarijos – kauniečiai dalijasi susidūrusių automobilių vaizdais iš įvairių miesto vietų.

„Jonavos gatve link tilto geriau nevažiuot… Miso kalnas į atitvarus „Civic“ įlėkęs. Pravažiuojama, bet nuo kalno neįsilėkit“, – „Kas vyksta Kaune“ grupėje vaizdo įrašais bei informacija apie avarijas įvairiose miesto vietose dalijosi kauniečiai.

Dar vienas naujienų portalo skaitytojas pasidalijo žinute vairuotojams: „Atsargiai. Kukučio kalnas – nelėkit ir nereikės bijoti trikojo, važiuokit pagal taisykles“.

Dėl pasipylusių avarijų naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ susisiekė su Kauno apskrities vyriausiuoju policijos komisariatu (AVPK). Budinti pareigūnė patvirtino, kad pranešimai apie eismo įvykius mieste plūste plūsta.

„Nuo 17 val. iki 18.57 val. techniniai įvykiai, kuriuose tik susidūrė automobiliai ir žmonės nenukentėjo, gauti penki. Sukilėlių pr. 50 „Opel Astra“ susidūrė su „Volkswagen“, vairuotojai nesutarė dėl kaltės.

Vandžiogalos pl., ant Domeikavos kalno susidūrė keturi automobiliai. Taikos pr. / Pramonės pr. žiedinėje sankryžoje susidūrė du automobiliai. Kėdainių r. automobilis įvažiavo į duobę, prakirsta padanga“, – apie avarijas informavo budinti Kauno AVPK pareigūnė.

Policijos duomenimis, taip pat gauti pranešimai apie eismo įvykius, kuriuose yra nukentėjusiųjų. Apie 17 val. Sąjungos aikštėje „Citroen“ automobilis partrenkė 10-ties metų berniuką. Sužalojimai tikslinami.

Taip pat 17.34 val. Kauno AVPK gavo pranešimą, kad Savanorių pr. „Audi“ automobilis partrenkė žmogų, tačiau nuvykus į įvykio vietą nieko nebuvo rasta. Policijos teigimu, pranešimai apie eismo įvykius Kaune vis dar gaunami.

Kauno AVPK budinti pareigūnė komentavo, kad kelininkai šiuo metu intensyviai valo kelius. Vis dėlto, kaip skelbė naujienų agentūra ELTA, kelininkai informuoja, kad naktį eismo sąlygas šalyje sunkins snygis, todėl vairuotojų prašoma būti atidžiais, neskubėti ir laikytis saugaus atstumo.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA