Rokuose užsiliepsnojo vilkikų aikštelė, liudininkai girdėjo sprogimus | Kas vyksta Kaune

Rokuose užsiliepsnojo vilkikų aikštelė, liudininkai girdėjo sprogimus

Sekmadienio vakarą didelis gaisras kilo Plytinės gatvėje esančioje vilkikų stovėjimo aikštelėje. Pirminiais ugniagesių duomenimis, sudegė du vilkikai ir lengvasis automobilis, gaisrininkai dar dirba įvykio vietoje.

Pirma žinia apie gaisrą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė 19.17 val. Skaitytoja nurodė Rokų pusėje matanti aukštai kylančias liepsnas ir dūmus, girdėjusi sprogimus.

19.24 val. portalą pasiekė informacija, kad užsidegė vilkikas Plytinės g. esančioje vairavimo mokykloje. Liepsnos žaibiškai apniko dvi sunkiasvores ir vieną lengvąją transporto priemonę, vaizdo įrašu pasidaliję liudininkai teigė girdėjęs tris sprogimus.

Bendrasis pagalbos centras pranešė, kad sekmadienį, 19.10 val. skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie Kauno mieste, Plytinės gatvėje degantį vilkiką

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) pajėgos.

Kauno PGV pajėgų valdymo skyriaus budėtojas „Kas vyksta Kaune“ apie 19.50 val. nurodė, kad pajėgos dar dirba nelaimės vietoje, aikštelėje sudegė du vilkikai ir lengvasis automobilis.

Į Plytinės gatvę papildomai išsiųstos dvi autocisternos, išvis gaisrą malšina keturios. Atvyko aikštelės savininkas, kuris operatyviai ėmė traukti kitus vilkikus.

Gesinimo darbai, budėtojo žiniomis, jau turėtų eiti į pabaigą. Pirminiais duomenimis, žmonės nenukentėjo. Teritorija buvo uždaryta, ugniagesiai į aikštelę įleisti nuotoliniu būdu.

Gaisro priežastys kol kas neaiškios. Tuo metu sekmadienio vakaras ugniagesiams gana ramus – viena petarda įmesta į automobilį Šilainiuose, tačiau šis buvo tik uždūmytas. Taip pat gesintas Bažnyčios g. apie 18 val. atvira liepsna užsidegęs automobilis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA