Kalėdinis „siurprizas“ mikroautobuso savininkui: turim ir Kaune Grinčą | Kas vyksta Kaune

Kalėdinis „siurprizas“ mikroautobuso savininkui: turim ir Kaune Grinčą

STOP kadrai iš skaitytojo vaizdo įrašo / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Pirmadienį, pirmąją Kalėdų dieną, naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pasidalijo vaizdo įrašu iš Aukštųjų Šančių, kur užfiksavo gerokai apgadintą „Volkswagen“ mikroautobusą.

„Aukštieji Šanciai, prie „Aibės“ parduotuvės Prancūzų gatvėje. Kažkas va taip supranta Kalėdas! Turim ir Kaune Grinčą. Atvažiavom su žmona į „Aibės“ parduotuvę ir pastebėjom. Gal savininkas dar net nežino…“ – informacija apie įvykį ir vaizdo įrašu dalijosi skaitytojas.

Medžiagoje matyti išdaužti šoniniai transporto priemonės langai, sulaužyti veidrodėliai, priekiniame stikle matyti skylės, galimai išbadytos strypu ar kitu aštriu daiktu.

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ dėl incidento susisiekė su Kauno apskrities vyriausiuoju policijos komisariatu (AVPK), kuris informavo, kad gruodžio 25 d. apie 09.25 val. buvo gautas pranešimas apie skaitytojo minėtą incidentą.

„Gautas pranešimas, kad Kaune, Prancūzų g., prekybos centro aikštelėje, stovi apgadintas (išdaužti langai, nulaužti veidrodėliai) mikroautobusas „VW“. Pranešė praeinantis asmuo“, – komentavo Kauno AVPK.

Policijos teigimu, mikroautobuso savininkas nustatinėjamas, policijos pareigūnai tikslina šio įvykio aplinkybes.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA