Automobilių susidūrimais paženklintas pirmadienio vakaras – vienam vyrui prireikė medikų pagalbos | Kas vyksta Kaune

Automobilių susidūrimais paženklintas pirmadienio vakaras – vienam vyrui prireikė medikų pagalbos

/ „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Pirmadienio vakarą Kaune pasipylė eismo įvykiai. Miesto centre pastebėti bent keli susidūrimai, įvykiai fiksuojami ir kitose miesto dalyse. Neišvengta ir nukentėjusių asmenų – vienas dviratininkas išvežtas į ligoninę.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčiu pareigūnu, šis informavo, kad eismo įvykiai fiksuojami įvairiose miesto vietose. Vienas iš jų – 17.40 val. įvykęs susidūrimas A. Mickevičiaus gatvėje, kurio metu lengvasis automobilis „Peugeot“, vairuojamas 1966 metais gimusios moters, kliudė 1936 metais gimusį dviratininką.

Garbaus amžiaus vyriškis dėl kojos traumos išvežtas į ligoninę. Vairuotoja blaivi.

Dar vienas susidūrimas fiksuotas kauniečių, jie informavo, kad Taikos prospekto ir Birželio 23-osios gatvės sankirtoje susidūrė lengvasis automobilis ir troleibusas. Policijos pareigūnai apie įvykį informacijos negavo, galima spėti, kad vairuotojai sutarė dėl kaltės ir užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Kauniečiai pranešė apie eismo įvykį ant P. Vileišio tilto dėl kurio nusidriekė spūstys visame miesto centre.

„Ant Vileišio tilto avarija. Fūra su troleibusu. Venkit. Užsikišę viskas. Birštono, Gertrūdos“, – informavo „Kas vyksta Kaune“ grupės narys Andrius.

Kauno AVPK budintis pareigūnas patvirtino, jog 18.35 val. buvo gautas pranešimas, jog Jurbarko g. susidūrė automobilis „Mercedes-Benz“ ir troleibusas. Vairuotojai nesutaria dėl kaltės. Policijos pareigūnai dirba įvykio vietoje.

Kitas susidūrimas fiksuotas ant Parodos kalno, kaip informavo budintis pareigūnas, 18.15 val. pranešta, kad K. Petrausko g. susidūrė 1982 metais gimusio vyro vairuojamas „Volvo“ ir 1998 metais gimusios moters vairuojamas „Opel“.

Vairuotojai užpildė eismo įvykio deklaraciją, abu vairuotojai blaivūs.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA