Savaitgalį Zapyškyje bus įžiebta Kalėdų eglė | Kas vyksta Kaune

Savaitgalį Zapyškyje bus įžiebta Kalėdų eglė

Asociatyvi / KRS nuotr.

Gruodžio 2-ąją, šeštadienį, 18 val. Senosios Zapyškio bažnyčios aikštėje įvyks Kauno rajono Zapyškio kalėdinės eglės įžiebimo šventė.

Senoji Zapyškio bažnyčia lankytojų lauks jau nuo 16.30 val., joje bus eksponuojama garsaus skulptoriaus, įvairių parodų laureato Adolfo Teresiaus medinė prakartėlė. Bažnyčios viduje vyraus stebuklinga atmosfera, kurią sukurs atlikėja Viktorija Smailytė su nuostabia arfos muzika.

Vakarinėje programoje, kuri prasidės nuo 18 val., susirinkusiųjų aikštėje lauks Kalėdų Senelis su staigmenomis, „Demo“ vaikų mados ir šokių teatro pasirodymai, unikalios teritorijos dekoracijos, renginio metu žiūrovai bus kviečiami pasmaguriauti įvairiais skanumynais bei susišildyti karštais gėrimais, rašoma Kauno rajono savivaldybės internetinėje svetainėje.

KRS nuotr.

Kalėdinį renginį vainikuos Lietuvos muzikos padangei ryškiai švytinčio atlikėjo „Daddy Was A Milkman“ koncertas su grupe ir šventiniai fejerverkai. Daugkartinis „M.A.M.A.“ apdovanojimų laimėtojas Ignas Pociūnas, prieš septynerius metus debiutavęs kaip „Daddy Was A Milkman“, greitai pelnė melomanų ir muzikos kritikų simpatijas. Jis yra vienas iš nedaugelio mūsų šalies atlikėjų, kurie sėkmės sulaukė ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

Ši eglutės įžiebimo šventė atvers duris įvairioms kalėdinėms veikloms Senojoje Zapyškio bažnyčioje – gruodį žiūrovų laukia adventiniai koncertai, visai šeimai skirtos edukacinės kalėdinių žaisliukų ir šventinių žvakių dirbtuvės, o bažnyčia bus atvira savaitgaliais su joje eksponuojama prakartėle. Daugiau apie kalėdines veiklas ir renginius kviečiame sužinoti apsilankius Senosios Zapyškio bažnyčios „Facebook“ paskyroje.

Tad susitikime jau šį šeštadienį Kauno rajone prie senosios gotikinės bažnyčios įžiebti Zapyškio kalėdinę eglę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA