Kauno „Žalgirio“ sirgaliai „Rytui“ ruošia įspūdingą „staigmeną“: sostinę nudažys žaliai | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgirio“ sirgaliai „Rytui“ ruošia įspūdingą „staigmeną“: sostinę nudažys žaliai

Lrytas.lt 2023/10/30 21:33
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno „Žalgirio“ sirgaliai pirmoje „Betsafe-LKL“ 2023–2024 m. sezono grandų akistatoje Vilniuje turės įspūdingą sirgalių palaikymą.

Ištikimiausi „Žalgirio“ sirgaliai „Green White Boys“ skelbia, kad į Vilniaus „Avia Solutions Group“ arena atvyks daugiau nei 600 Kauno ekipos sirgalių, kurie karštai palaikys mylimo miesto komandą akistatoje prieš šeimininkus Vilniaus „Rytą“.

„Svarbi informacija dėl lapkričio 5 dienos išvykos į Vilnių.

1. Šiuo metu jau beveik pilnai užpildėme išvykos fanų sektorius – raginame nedelsti. Vis tik visus nesuspėjusius įsigyti bilietus per mus, kviečiame juos pirktis patiems. Mūsų sektoriai ASG arenoje bus 424–428. Tad stenkitės kurtis kuo arčiau mūsų ir jungtis prie palaikymo rungtynių metu.

2. Iš Kauno pajudėsime 13:30 val nuo „Žalgirio“ arenos. Prašome nevėluoti.

3. Rungtynių dieną Vilniuje bus rengiama eisena. Renkamės 15 val. Gerulaičio g. 1 prie Technopolio ir darnia kolona pajudame arenos link.

4. Visus „Žalgirio“ sirgalius kviečiame rengtis žaliai. Tiek tuos, kurie bus fanų sektoriuose, tiek tuos, kurie bilietus įsigijate patys. Nudažykime ASG areną gražiausia spalva!

Žalgiris - Valencia Basket
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

5. Jeigu norime sukurti išties galingą palaikymą, itin svarbus organizuotumas viso mačo metu. Fanų sektoriuose bus keli užvedinėtojai su megafonais. Klausome jų ir maksimaliai jungiamės prie kuriamo palaikymo.

6. Kadangi į išvyką keliauja nemažai naujokų, primename, kad fanų sektoriuje egzistuoja elementarios taisyklės. Tribūnoje nepageidaujami neblaivūs asmenys – jie bus išprašyti iš sektoriaus. Tiek žaidėjai, tiek sirgaliai turi tinkamai reprezentuoti klubo spalvas.

7. Nors krepšinis yra šventė, tačiau, tai derbis – nepraraskite budrumo. Vilniuje gali atsirasti žmonių, norinčių jums tą šventę sugadinti.

Saugokite atributiką ir nevaikščiokite, kur nereikia pavieniui.

Bilietai bus dalinami vietoje. Lapkričio 5 dieną Vilniuje dominuojanti spalva bus žalia!“, – praneša „Green White Boys“.

Tai bus pirmoji „Ryto“ ir „Žalgirio“ akistata šiame sezone. Kol kas abi komandos yra iškovojusios po 7 pergales ir nepatyrusios nesėkmių.

Kaip teigia Kauno klubo aistruoliai, šia išvyka bus siekama rekordo.

Žalgiris - Valencia Basket
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

„Kai pradėjome registraciją į Vilnių tikslas buvo vienas – parodyti, kokį sirgalių užnugarį gali turėti „Žalgiris“ išvykos mače. Dabar tikslas yra dominuoti Vilniuje ir pasiekti visų laikų išvykos fanų Lietuvoje rekordą. Šiuo metu jau turime 600 užsiregistravusiųjų vykti. Jaučiate? Trečias nulis artėja.

Kur yra mūsų riba? Realiai jos kol kas nėra. Pildome autobusus vieną po kito ir spaudžiame iš šių rungtynių maksimumą. Kai prieš keletą sezonų atsirado toks terminas kaip „masinė išvyka“ jos riba tilpdavo į 200–300 fanų. Po lapkričio 5 dienos „masinės išvykos“ sąvoka jau bus pakitusi.

Tu gali prie to prisidėti. Prisimenant, kaip praėjusio sezono finalų metu neturėjome realių galimybių gausiai palaikyti savo komandos išvykų mačuose, noras parodyti žaliai baltų potencialą yra milžiniškas.

Iškart norime pabrėžti, kad su mumis į išvyką kviečiame vykti tik tuos, kurie yra nusiteikę palaikyti komandą aktyviai.

Pirmasis namų mačas Eurolygoje jau parodė, kad aktyvūs „Žalgirio“ fanai jau netelpa į vieną sektorių. Didelę dalį rungtynių su mumis kartu stovėjo dar bent keli sektoriai. Būtent tai norisi nuvežti ir į ASG areną“, – rašoma sirgalių pranešime.

Rungtynės lapkričio 5-ąją prasidės 17 val.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA