E. Sheeran surengs papildomą koncertą Kaune | Kas vyksta Kaune

E. Sheeran surengs papildomą koncertą Kaune

Ed Sheeran / Organizatorių nuotr.

Šiandien, spalio 30 d., 10 val. prasidės prekyba bilietais į papildomą Edo Sheerano koncertą, kuris vyks rugpjūčio 4 d. Kauno Dariaus ir Girėno stadione. Bilietai į pirmąjį britų muzikos žvaigždės pasirodymą, vyksiantį rugpjūčio 3 d., buvo išparduoti žaibiškai – per vos kiek daugiau nei vieną parą.

„Tai – visų Baltijos šalių bilietų pardavimo rekordas! Atsižvelgus į tokį didžiulį susidomėjimą, džiaugiamės, kad mums sėkmingai pavyko susitarti dėl papildomo E. Sheerano koncerto Kaune datos. Viliamės, jog ši žinia pradžiugins visus tuos, kurie nespėjo įsigyti bilietų į pirmąjį šou, tačiau rekomenduojame bilietų įsigijimo neatidėlioti: Kauno Dariaus ir Girėno stadionas – ne guminis, o tikėtis dar vieno – trečio – E. Sheerano koncerto Kaune neverta“, – pranešime žiniasklaidai sako koncerto organizatoriai.

Pasaulinė pop muzikos superžvaigždė, daugkartinis įvairių muzikinių apdovanojimų laimėtojas E. Sheeranas į Baltijos šalis grįžta su populiarumo rekordus mušančiu koncertiniu turu „+ – = ÷ x Tour” („The Mathematics Tour“), išsiskiriančiu unikalia ir įspūdinga 360 laipsnių scenografija. Kaip ypatingas svečias E. Sheerano koncerte Kaune pasirodys ir britų dainininkas Calumas Scottas, tačiau labai tikėtina, jog jis nebus vienintelis svečias scenoje.

Koncerto organizatoriai primena, kad siekiant išvengti bilietų perpardavimo ir galimo sukčiavimo atvejų, parduodami bilietai bus personalizuoti ir prieinami tik skaitmeniniu formatu, vienas asmuo galės įsigyti ne daugiau kaip 6 bilietus. Visi, nusipirkę bilietus, jų sulauks artėjant renginiui, o perkant svarbu įsitikinti, kad asmens duomenys suvesti teisingai – prie įėjimo į koncertą bus tikrinami ne tik bilietai, bet ir asmens dokumentai.

Pasaulinė mega žvaigždė E. Sheeranas į Baltijos šalis po 5-erių metų pertraukos grįžta su neabejotinai įspūdingiausiu savo šou. Žiūrovų lauks ypatinga apvali scena, suteikianti progą visiems fanams išvysti atlikėją „akis į akį”, virš kurios bus įrengtas didžiulis 360 laipsnių ir 6 dvipusiai, gitaros plektro formos ekranai, transliuosiantys gyvą vaizdą. Įspūdį sustiprins ir pirotechnikos efektai.

„Matematikos turo“ idėja paprasta: parodyti tai, ką E. Sheeranas sukūrė per pastaruosius 12-13 metų. Koncerte Kaune dainininko gerbėjai išgirs visus geriausius jo sėkmingos muzikinės karjeros metu sukurtus hitus: „Shivers“, „The A Team“, „Castle on the Hill“, „Thinking Out Loud“, „Photograph“, „Perfect“, „Shape of You“, „Bad Habits“, „Sing“, „You Need Me“, „I Don’t Need You“, „Eyes Closed“, „Overpass Graffiti“, „Galway Girl“ ir kt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA