Kauniečiams iškilo dilema: kaip reikėjo važiuoti šioje sankryžoje? | Kas vyksta Kaune

Kauniečiams iškilo dilema: kaip reikėjo važiuoti šioje sankryžoje?

/ „Google maps“ nuotr.

2019 metų lapkričio pirmą dieną įvesti Kelių eismo taisyklių pakeitimai vis dar kelia klausimų vairuotojams. Diskusija iškilo dėl Savanorių pr. ir Zanavykų g. sankryžos.

„Na nesusiję su kur stovi policija, bet niekur nerandu taigi paklausiu čia. Vakar buvau svečiuose Kauno mieste. Parodytoje sankryžoje, stovėjau pirmas prie taip rodančio šviesoforo ijungęs posūkį į dešinę. Už manęs vyriškis, nerašysiu su kokia mašinos marke (nors tai buvo ir bmw) signalino ir niekaip nesuprantu kodėl, daužė ranka sau per galvą. Sulaukęs žalios rodyklės į dešinę, nuvažiavau. Kitoje sankryžoje jis jau buvo aprimęs ir ramiai studijavo telefoną.

Taigi ir noriu paklausti nes tikrai niekur nerandu, aš čia apsižioplinau ir man reikėjo sukti į dešinę (be reikalo sukėliau savo neišmanymu žmogui sresą-atsiprašau), ar vis gi ne? P. S. Nuotraukoje tiksli situacija ir vietos ir šviesoforo spalvų“, – klausė su nemalonia situacija susidūręs vairuotojas.

Po įrašu kilo diskusija apie papildomas šviesoforo sekcijas ir kaip elgtis, kai dega žalias šviesoforo signalas, o kaip elgtis, kai dega raudonas.

Konkreti situacija neturėtų kelti didelių diskusijų, nes kaip ir nurodė įrašo autorius, degę raudonas šviesoforo signalas, todėl, pagal galiojančias Kelių eismo taisykles, eismas visomis kryptimis yra draudžiamas.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA