Kauno rajone grybų ieškojęs vyras namo negrįžo | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone grybų ieškojęs vyras namo negrįžo vyras neišgyveno

Asociatyvi / A. Vaitkevičiaus nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnai vykdė A. D. paiešką. Vyras iš namų esančių Kauno rajone, Alšėnų sen., Pažėrių k., išėjo spalio 19 d. apie 15 val. Senjoras išėjo grybauti ir iki šiol negrįžo į namus.

Vyro požymiai: apie 160 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, žilų plaukų. Vyras vilkėjo languotą striukę, buvo užsidėjęs šviesą kepurę su snapeliu, tamsios spalvos sportines kelnes su raudonomis juostomis, su savimi turėjo samaninės spalvos rankinę bei mėlynos spalvos kibirą.

Asmenis, žinančius vyro buvimo vietą, jį mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK pareigūnus, tel nr. 8700 60600 arba 112.

Papildyta 14.15 val.

Kauno policija informavo, jog vyras buvo rastas, bet jam medikai padėti nebegalėjo.

„Papildomai informuojame, jog 11.38 val. buvo gautas pranešimas, kad Kauno r., Tvarkiškių k., gyventojai šalikelėje rado sušalusį vyrą. Nuvykus paaiškėjo, jog tai ieškotas senolis. Atvykę medikai vyrą gaivino, tačiau jis neišgyveno, buvo konstatuota mirtis“, – rašoma Kauno AVPK pranešime.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA